Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vannak más fiúk is akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak más fiúk is akiknek nem jött össze középiskolásként barátnő? Hátránynak fogod fel?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt, annyira nem zavart ez akkor, persze nyilván jó lett volna. Csak az a rossz hogy semmi tapasztalatom nincs.
ápr. 18. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A középsuli utolsó 2 hónapjában jöttünk össze a barátnőmmel. Nem fogom fel hátránynak.
ápr. 18. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, nem probléma. Csak elvonja a figyelmet a tanulásról.
ápr. 18. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, de szar vége lett, úgyhogy annak örülnék, ha nem lett volna.
ápr. 18. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött össze eddig
ápr. 18. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem jött össze, és igen ez baromi nagy hátrány mert a mai fiatalságnál már minden is csak a hedonizmusról szól, a body count az itteni kínai társadalmi kredit, ha nem szexelsz sokat egy nyomorék selejt vagy így gondolkoznak a mai fiatalok, fiúk is lányok is sajna.
ápr. 18. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:

3

Ilyet ne mondj mert fingod sincs mekkora szenvedés incelnek lenni és abban a tudatban élni, hogy egy genetikai selejt vagy és senki az ég világon nem tart vonzónak mert ocsmány vagy.

ápr. 18. 18:00
 7/7 anonim válasza:
Egyetértek a hármassal. Nekem is volt. Szakítottunk. Szar volt.
ápr. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!