Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen kérdést tegyek fel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdést tegyek fel neki, hogy lesz-e a barátnőm?

Figyelt kérdés

Már randizunk egy ideje, de még nincs kimondva, és valami humorosabb, játékosabb formában szeretném neki feltenni a kérdést.

Tippek?

(17F, 18L)

nov. 5. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem kell ezt már ilyenkor kérdezni, hiszen mindketten tudjátok. ;)
nov. 5. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Most már leszel a barátnőm vagy udvaroljak még neked?
nov. 5. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Én azt csináltam, hogy mivel mind a ketten nagyon szeretjük az Agymenőket, így abból vettem egy jelenetet, amikor Amy elmegy Stuarttal moziba, és Sheldon feleajánlja, hogy változtassák meg a kapcsolatuk paramétereit, és hajlandó nem úgy hivatkozni Amyre, mint nem a barátnője. :D

Keress valamit, amit mind a ketten szerettek, és építsd köré a mondanódat, szerintem bevállhat.

nov. 6. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Harmas, ez oriasi. (En is szeretem az Agymenoket)
nov. 6. 12:23
 5/8 MelangeAdel válasza:
74%

drága 1-es ha az lány olvasott már valaha romantikus könyvet akkor tuti hogy még mindig azon gondolkodik magában vagy kb az összes barátnőjével hogy akkor most ez mi csak együtt lógunk meg ,,szórakozgatunk,, vagy komolyan is gondolja szóval legközelebb mindenképpen tedd fel neki valahogy

ui.: remélem segítettem

nov. 6. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Segítek, írok is neked most.
nov. 6. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Randiztok már egy ideje. Gondolom, volt már ölelés, csók is. Akkor meg mit kell még itt agyalni? Ő már rég a barátnőd, te pedig a barátja. Nem attól lesznek valakik egymáséi, hogy kimondják.

Ha pedig még nem tartotok itt, akkor eljött az ideje az első csóknak. :)

nov. 7. 06:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem volt csók, és ragaszkodsz a "'játékos" formához, akkor én elővennék egy pénzérmét, és feldobnám, fej vagy írás alapon, Ha fej csókolózunk, ha írás akkor ugyan ez csak mellé össze is jövünk. Nyilván bénának hangzik, de ha tetszel neki, akkor szerintem ezen a téren tökmindegy mit mondasz.
nov. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!