Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdést tegyek fel neki, hogy lesz-e a barátnőm?
Már randizunk egy ideje, de még nincs kimondva, és valami humorosabb, játékosabb formában szeretném neki feltenni a kérdést.
Tippek?
(17F, 18L)
Én azt csináltam, hogy mivel mind a ketten nagyon szeretjük az Agymenőket, így abból vettem egy jelenetet, amikor Amy elmegy Stuarttal moziba, és Sheldon feleajánlja, hogy változtassák meg a kapcsolatuk paramétereit, és hajlandó nem úgy hivatkozni Amyre, mint nem a barátnője. :D
Keress valamit, amit mind a ketten szerettek, és építsd köré a mondanódat, szerintem bevállhat.
drága 1-es ha az lány olvasott már valaha romantikus könyvet akkor tuti hogy még mindig azon gondolkodik magában vagy kb az összes barátnőjével hogy akkor most ez mi csak együtt lógunk meg ,,szórakozgatunk,, vagy komolyan is gondolja szóval legközelebb mindenképpen tedd fel neki valahogy
ui.: remélem segítettem
Randiztok már egy ideje. Gondolom, volt már ölelés, csók is. Akkor meg mit kell még itt agyalni? Ő már rég a barátnőd, te pedig a barátja. Nem attól lesznek valakik egymáséi, hogy kimondják.
Ha pedig még nem tartotok itt, akkor eljött az ideje az első csóknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!