Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom?
Van egy lány aki nagyon hajt rám. Szerintem nagyon szép és sokan mások is így gondolják. Ez a lány eszméletlen módon hajt rám és ezt próbálja velem tudni,hogy bejövök neki. De én egyszerűen nem merek lépni és tettetem a hülyét mintha nem venném észre a jeleket.
Jóba vagyunk és egyre többet beszélgetünk de sok dolgot hallottam róla és vannak olyan szokásai amik nem túl "jók"
Sok párkapcsolata volt már de egyik se tartott sokáig de azok elv.nem voltak komolyak szerinte. Most viszont fülembe jutott,hogy teljesen szerelmes belém és már mindenkinek azt mondja,hogy kavarunk(ami szerintem nem igaz mert ezt még nem nevezném annak)
Szóval a lány nagyon szeretné,hogy együtt legyünk de én nagyon bizonytalan vagyok. Jól néz ki,aranyos lány és kívül 10/10 de "belül" már nem meggyőző.
Mások már mondták,hogy akkor csak a külseje miatt jöjjek össze vele mert megér néhány "patront"
Én viszont egyáltalán nem ezt akarom. Én komoly kapcsolatot szeretnék de nem vagyok benne biztos, hogy ő is azt akar e.
Illetve az a néhány dolog amiket csinál, ahogy viselkedik,egy kapcsolatban nem tudnám elviselni.
Tanácsot kérnék. Mondjam,hogy csak barátok maradjunk? Vagy próbáljam meg vele a párkapcsolatot és hátha megváltozik?
Semmiképp se csináld azt amit a kettes mond. Az, hogy beszélj vele őszintén az oké, az kell is. De ne említsd hogy sok negatívat hallottál róla meg hogy ezeknek hiszel mert 90% hogy megsértődik és otthagy.
Én ilyen helyzetben elhívnám randira, ahol szépen megbeszélném, hogy én mit keresek, milyen feltételekkel megyek bele egy kapcsolatba és ennek szerintem hogyan kell kinéznie. Ha nem javítgat ki akkor oké, megér egy próbát aztán max nem tartja magát hozzá és lehet szakítani. Ha meg tartja akkor minden jó :D
#5 ezt ne úgy képzeld el, hogy megyek a kis listámmal es sorolom, hanem beszélgetünk róla, hogy nekem pl fontos egy kapcsolatban a hűség, hogy sokat találkozzunk, stb. De tényleg ilyen megbeszélésszerűen.
Nem fogalmaztam valami jól az előző válaszban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!