Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miben másabb egy párkapcsolat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben másabb egy párkapcsolat, mint a barátság?

Figyelt kérdés

A környezetemhez képest kicsit el vagyok csúszva ismerkedés terén. Szinte mindenkinek van már kapcsolata, ezért nem nagyon van előttem példa hogy hogyan kellene "udvarolni" (igen, fiú vagyok).

Barátaim vannak, lányokkal is jól elvagyok, de egyszerűen nem tudok kilépni a barátkozásból. Lazán odamegyek bármelyik lányhoz, elbeszélgetünk, jól elvagyunk, de ha mondjuk egyből kattanunk is, akkor is max friendtone lesz a vége mert nem tudom hogy egy jó beszélgetésből hogyan tudnám továbbvinni kapcsolattá a dolgot.

Ti hogyan csináljátok? Akár tanácsot, akár példát szívesen meghallgatok, mert nagyon rá akarok jönni mi az amit nem tudok, mi miatt nem sikerül soha :D

aug. 20. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Van igény az intimitásra.
aug. 20. 17:23
 2/19 anonim válasza:
78%
Elsőt kiegeszíteném: a testi, szexuális motivációjú intimitásra!
aug. 20. 18:11
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Próbálj meg velük minnél több időt tölteni, viccelődni, randira hívni, hogy tudatosuljon benne, hogy nem barátként gondolsz rá. Ismeretlen lánynak szerezd meg az instáját, írj rá,bókolj (de ne nyomulj),hívd randira.

Menni fog!!

aug. 20. 18:15
 4/19 IgaziÚriember ***** válasza:
39%
Annyival másabb, hogy akik párkapcsolatban vannak azok basznak is.
aug. 20. 18:49
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Légy bátor és hívd randira, aki tetszik. Ha csak töketlenül jópofiskodsz biztos nem lesz előre lépés.

Arra hiába vársz, hogy majd a lány fog szerelmet vallani és te kéreted magad.

aug. 20. 19:01
 6/19 A kérdező kommentje:

1,2,4 azért gondolom nem csak a testiségben nyilvánul meg ez a kapcsolati különbség.

3,5 köszi, bár nekem kicsit furának érződik viszonylag gyorsan randira hívni egy lányt, majd megpróbálok egyértelműbb lenni.

3 "bókolj, de ne nyomulj" erre tudnál esetleg egy példát mondani? Amúgy minden más stimmel.

Lehet amúgy azt félreértettétek, hogy amúgy kezdeményezek én, hívtam lányokat konkrétan randira, csak ilyenkor kaptam meg hogy legyünk inkább csak barátok.

Az lehet baj, hogy pár hétig beszélgetek csak velük, es utána teszem ezt meg? Lassúnak éreznék?

(Valószínűleg nem a külsőmmel van baj, nem amiatt utasítanak vissza)

aug. 20. 19:20
 7/19 anonim ***** válasza:
11%
A barátságra nem képes az emberek 90%-a, a párkapcsolat egyenlő a szexualitással a 35> korosztályban.
aug. 20. 20:59
 8/19 anonim ***** válasza:
15%
Van kuki a nuniban.
aug. 20. 21:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem jön össze mert nem jelzed, hogy többet akarsz. El kell hívni randira. Ezt nem kell túlbonyolítani.

Pl. ha találkoztatok mondjuk társasággal, nyugodtan mondhatod neki, hogy jól érezted magad, lenne-e kedve legközelebb kettesben találkozni?

Ha csak úgy összetalálkoztok akkor mondhatod pl. ezt: szia, pont akartam írni, hogy nem-e lenne kedved meginni egy kávét valamikor?

Ha interneten szoktatok csak beszélgetni akkor pedig ezt: mit szólnál ha valamikor találkoznánk személyesen is?

A lényeg, hogy hangsúlyozd, hogy ketten lennétek. Elviheted (és ezek szerint variálhatod a kérdést) kávézni, mozizni, kajálni, minigolfozni, korizni vagy bármi. Még jobb ha tudod mi a hobbija vagy mi az amit ki szeretne rég óta próbálni, akkor hívd el egy olyan programra.

Biztos, hogy így is lesz aki visszautasít, sőt az is lehet, hogy többségében visszafognak, de ez mindenkinél így megy, ezen ne aggódj.

Bókra példák: jól áll rajtad ez a ruha; milyen jó a körmöd; tetszik ez a hajszín. Lehet a szémélyiségi jegyeit is dícsérni (ezzel talán jobban is jársz):tetszik, hogy ilyen érett a gondolkodásod; te mindig megnevettetsz; jó, hogy ilyen empatikus vagy. A lényeg, hogy ne azt hangsúlyozd a bókban, hogy hú de megdugnád, hanem csak dícsérd.

Remélem, hogy tudtam segíteni valamit. Sok sikert!

aug. 20. 21:39
 10/19 A kérdező kommentje:

Ohh, ezek jók voltak 9es, köszi szépen :D

Az elutasítástól amúgy nem félek, ahogy írtam fentebb kaptam már eleget. Mondjuk ezekben biztos az is sokat segített, hogy normálisan utasítottak el.

Meg annyi kérdés maradt bennem ezek után, hogy a bókolásra van valami irány, hogy mennyit kellene? Vagy ez már nagyon emberfüggő?

aug. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!