Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek el kellene mondano...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kellene mondanom neki, amit tettem?

Figyelt kérdés
Kb két hétig randizgattam egy sráccal, de ő szerintem már úgy vette h együtt voltunk, mert a családjának ezt mondta. Viszont mindeközben megismertem egy srácot, aki nagyon megtetszett, és bár eleinte ellenkeztem, végül hagytam, hogy megcsókoljon. Ezek után azzal a sráccal, akivel randizgattam, véget vetettem ennek, de nem mondtam meg neki, h mi történt. Viszont ő egy nagyon közeli barátom volt előtte, és még mindig az. Lelkiismeret furdalásom van, de közben nem tudom h kellene- e, erdemes- e elmondanom neki úgy, h most már barátságon túl nincs köztünk semmi.

2021. szept. 12. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp el kell mondanod, bár ezzel valószínűleg buktad a barátságot. Ha valakivel barát vagy, úgy is kell kezeljétek egymást, nem érdemes kockáztatni, mert ez lesz a vége.
2021. szept. 12. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond el Neki minden képpen.
2021. szept. 12. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi idő telt el. Az lett volna a normális, ha a randikat úgy zárod le hogy megmondod neki hogy ez nem működik és megismertél egy másik srácot, barátságnál pedig ebből nem lesz több köztetek.

Ha már jó ideje történt ez, akkor értelmetlen visszakanyarodni ide, minek? Már lényegtelen. Azt mondhatod neki, hogy csak barátként nézel rá, nem fog komolyabb lenni köztetek, megerősítve benne azt, hogy ne is reménykedjen.

Gondolom ezek nincsenek letisztázva, mert nem mersz vele erről beszélni. Pedig kellene és illene.

Nem hiszem hogy az új pasikat majd vele kéne átbeszélni, de ez rajtatok/rajta múlik - ha neki nem okoz gondot, akkor ezt is lehet tisztázni. Ezért felhozhatod, hogy zavarná-e ha olyan srácokról beszélnél akikkel ismerkedsz a jövőben, mennyire érdekli/esik rosszul neki. Cserébe persze valószínűleg ő is fog majd a csajokról, akikkel kavar.

2021. szept. 12. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy el kell mondanod, viszont szerintem még várj vele egy kicsit. Mindenképp javítassz a helyzeten, ha nem úgy tűnik, hogy lecserélted őt egy másik fiúra.
2021. szept. 12. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

#4 Ennek semmi értelme. Pont azért van lelkiismeretfurdalása, mert lecserélte, ezt akarja neki elmondani. Miért lenne jobb, mert nem úgy adja elő, nem adja meg neki a teljes igazságot? Ugyanott fog tartani, akkor meg amiatt lesz rosszul hogy ferdített.

Amúgy hülyeségen van bűntudata, erről nem tehet hogy a közeli baráttal nem lett több. Nem érzett többet és kész, ami rossz a srácnak, de ez van.

Két hétig randizgattak, együtt se voltak. Hogy a szüleinek a fiú mit mondott, az lényegtelen, ha nem úgy volt. Legalábbis úgy veszem le, hogy a lánnyal csak találkozgatások voltak, semmi intim még, nem? (kérdezem a kérdezőt)

2021. szept. 12. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hülye rib vagy. Randizgatsz valakivel közbe mással smárolsz. Minek randizgattál vele amúgy ha nem kellett?
2021. szept. 12. 12:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Végül azzal a sráccal, aki megcsókolt nem lett semmi, felszívódott. Nagyon nehéz időszak volt nekem az érzelmileg, sok rossz dolog történt, talán könnyebb is volt befolyásolni. Szóval nem cseréltem le a srácot, akivel randizgattam, de nem voltam belé szerelmes.

Ez már júliusban történt, és őszintén nem tudom, hogy el kéne- e mondani neki, vagy felesleges. Csak így meg úgy érzem h nem vagyok vele szemben teljesen őszinte, bár ez az érzés nem tudom, hogy mennyire jogos.

Kedves utolsó, nem hiszem, hogy ettől ribi leszek. Nem volt akkor még egyértelmű bennem, hogy szeretnék- e vele lenni.

2021. szept. 12. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Szerintem ennyi idővel később már nem oszt, nem szoroz. Ha a srácban nem vagy szerelmes és nem tervezel vele semmit, akkor elmondhatod.
2021. szept. 12. 13:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy ha ez már nem oszt nem szoroz, nem felesleges elmondani?
2021. szept. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!