Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma utaztam volna 4 orat egy szemely vegett. Szerintetek offoljam?
Figyelt kérdés
Budapesten voltam mar akkor mikor irta hogy egyel kesobbi vonattal menjek mert ok nincsenek otthon
Aztan mondtam rendben kerdeztem fix mondta igen
Aztan meg hogy megsem lesz jo mert nem ertek haza.
Szerintetek bunkosag ilyet csinalni?
Feleslegesen utaztam fel .Pesten szalltam volna at
2020. júl. 15. 19:27
1/8 anonim válasza:
Igen, az. Én Pestről mentem Szegedre valakihez, Kecskeméten járt a vonat amikor lemondta. Azóta nem szólok hozzá.
2/8 anonim válasza:
Attól függ, mit mondott. De én is hanyagolnám. Ha nem kért 2szer bocsánatot, és próbált valami megoldást javasolni (Pl. Valahogy megvárod, vagy ő jön el hozzád).
3/8 anonim válasza:
Szerintem jogos. Főleg, mivel ennyi utazásról van szó, nem 10 percről.
5/8 anonim válasza:
Először olvass be neki és utána tedd lapátra!
Egy kicsit sem szeret és semmit nem számítasz neki.
6/8 anonim válasza:
hát ha én is így járok akkor letiltom xd
Neked is hasonlóan kellene tenned
7/8 1112 válasza:
Jézusom. Miért nem mondta meg inkább ez az ember nyíltan, hogy nem akar veled találkozni? Ez teljesen abszurd. Igen, felejtsd el ezt az embert; nem akar veled találkozni.
8/8 1112 válasza:
*amúgy érdekelne a sztoriban a szereplők neme is. Mert ha a másik a lány, akkor valahol talán érthető, hogy megijedt; merthogy idegen fiúval találkozni; vagy lehet, hogy a szülei nem akarták engedni neki. Csak most látom , hogy a tini-párkapcsolatok témában van; nem tudom, hogy direkt-e; de tiniként én még ilyen ismerkedős dolgokat, hogy a másik városban lakik az illető, nem csinálnék. Hogy tehát elmegyek hozzá, távkapcsolatos verzió se tetszene nekem; meg amúgyis mi van, ha tényleg tart az idegenektől;mert "messziről jött ember meg azt mond, amit akar."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!