Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból párkapcsolat?
Van egy srác, akivel kicsit több mint fél éve barátok lettünk. Suliban eleg sokat nez(ett). Aranyos velem, chaten neha flortol is. Viszont mikor vmelyikunk egy hosszabb lelkizes utan megkoszoni a masiknak h meghallgatta, mindig mindkettenarra hivatkozunk h ez a bararok dolga stb.. de en nem erzem magam a baratjanak, se az en oldalamrol se az overol. Marmint elegge nem olyan lany vagyok aki fius, vagy akivel az aktual foci esemenyeket meg lehetne beszelni.. es mi nem afele legjobb baratok vagyunk, mint pl tiktotkon szokott lenni..
de itt vannak ezek a flortolesek is..szoval ugy erezem azert mondjuk azt mindketten a masiknak h “csak barat” mert igazabol egyikunk sem meri bevallani a masiknak.
De hogyha veletlen o megiscsak baratnak gondolna, ti hogy forditanatok a dolgot tudatosabban kicsit komolyabbra?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!
Szerintem ha van flortoles akkor o is tobbet erez baratsagnal.
Nekem is volt hasonlo eset es bar mi nem voltunk ennyire lelkizosek hanem inkabb “szivattuk” egymast, viccelodtunk de azert voltak benne flortolesek is. Szerintem kuldj jeleket es latni fogod ha viszonozza, aztan majd alakul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!