Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki, ha tetszik egy fiú?
Elsősorban ha te szereted önmagad, az nagyobb önbizalomhoz vezet és jobb kedved lesz, meg külsőleg is látszik majd rajtad, hogy neked nincs problémád önmagaddal. Ha nem szereted önmagad, fontos tenni érte és nem azt várni, hogy majd jön valaki aki elfogad és akkor tőle függeni, mert ha eltűnik majd jobban széttörsz.. Hogyha tetszik egy srác szemezz vele, néha nézz rá, aztán oldalra és mindig járjon vissza a tekinteted az övére, főleg, ha látod, hogy ezt viszonozza. Te se szégyelld viszonozni, különben honnan tudja, hogy neked is bejön. A szemezés a legjobb mód arra, hogy tudasd vele, hogy szimpi. A homokóra testalkat elég vonzó a pasik számára, széles csípő is vonzza őket. Mindenkinek megvan a saját ízlése, gondolom neked se jön be minden féle külsejű pasi :D nos nekik se minden féle csaj, ez így is van jól.
Bátorság!
Lehet fura lesz de én addig hagynám az egészet amíg nem nézek ki tökéletesen. Tetszik valaki? Ne érdekeljen amíg nem tartasz ott, hogy meg tud szerezni. Elsőnek a fogyás és majd 1-2 év múlva esetleg ha elértél egy jó szintet akkor utána jöhet minden.
De amúgy a válasz mint ahogy írták is a szemezés a legjobb mód. Néha én is szemezek lányokkal és akik utána nem néznek felém akkor egyértelmű hogy túl jó vagyok nekik xD
Ha többször is rá nézel és látod, hogy ő is rád nézeget akkor az a tuti.
ez a fogadd el magad úgy ahogy vagy egy akkora bullshit dolog, én mindig is utáltam mikor ezt mondogatták nekem
168 cm vagyok és 92kgról indultam, szóval tudok veled azonosulni, ha te így nem szereted magad akkor nincs mese,le kell fogyni
vannak kövér lányok akik magabiztosak mert ők úgy tetszenek maguknak, de ha neked nem tetszik a külsőd akkor addig kell alakítanod amíg olyan nem lesz amilyentől már kellő önbizalmad nem lesz :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!