Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nektek erről mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek erről mi a véleményetek, összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki össze szeretne velem jönni, nagyon kedveljük egymást, és a szabadidőnk nagy részét egymásnak szenteljük. Azonban van egy két dolog ami engem nagyon zavar, sok lány barátja van és mindegyik ilyen agyonsminkelt, snapchates, kutyafilteres és én ennek teljesen az ellentéte vagyok. Nem használok snapchatet és nem is sminkelem magam...Csak ilyen lány barátai vannak, ezért is furcsa nekem, hogy kedvel. Amikor dolgozik akkor is csak lányokkal beszélget és mindig mondja, hogy mennyire bírja őket. Persze vannak fiú barátai is csak az jóval kevesebb. Képeket is csak lányokkal csinál snapcaten és tölti fel őket facebookra, sőt mutogatja is nekem a telefonján, hogy : "Nézd, annyira aranyos! " Lehet velem van a probléma, de ha én együtt szeretnék lenni egy fiúval, akkor nem mutogatom neki a más fiúkkal való képeimet. Egyszer már nem bírtam és megjegyzést tettem az egyik képére amin egy lánnyal pózolt kutyafilterrel, hogy :"úristen.." , és teljesen kiakadt és nem is beszélt velem 1-2 napig .

2018. aug. 17. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem erről vele kéne beszélned. Elmondod, hogy zavar, megindoklod stb, erre ő meg elmondja a saját verzióját, ő hogyan látja ezt stb. Szóval normálisan meg kéne beszélni, nem pedig megjegyzéseket tenni.
2018. aug. 17. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, vele kell megbeszélned.. Esetleg az ilyen lányok neki jobban szimpatikusak?
2018. aug. 17. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:

És? Ezekkel a lányokkal járt is? Vagy csak barátok?

Nyilván te tetszel neki, és nem ők, ha veled akar járni. Lehet, hogy barátnak aranyosak, de nem egy agyonsminkelt barátnőt szeretne.

2018. aug. 17. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát az ilyen fiúktól m3ntsen ekg az ég....Hidd el az ilyen pasiknak a 90%-a egy szemét.(Bocsánat a kifejezésért és tisztelet a kivételnek)

Az én volt barátomnak is sok-sok aranyos "csak barátok vagyunk" barátnője volt. Mondjuk ő legalább nem mutogatta őket képen. Aztán bebizonyosodott,(még ma sem tudom biztosra, de már a feltételezés rossz...Na mindegy) hogy némelyik lánnyal nem "csak barátok" voltak. No mindegy.

Szóval ha teheted inkább kerüld az ilyen pasikat. És ezzel nem azt mondom, hogy ő nem lehet az a 10% aki tényleg normális,de nagyon győződj még róla mielőtt belemész a kapcsolatba. Mert hidd el nekem, rohadtul tud fájni ha a pasinak vannak tartalékai és alig telik el egy hónap és van új barátnője.

18/L

2018. aug. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!