Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek erről mi a véleményetek, összejöjjek vele?
És? Ezekkel a lányokkal járt is? Vagy csak barátok?
Nyilván te tetszel neki, és nem ők, ha veled akar járni. Lehet, hogy barátnak aranyosak, de nem egy agyonsminkelt barátnőt szeretne.
Hát az ilyen fiúktól m3ntsen ekg az ég....Hidd el az ilyen pasiknak a 90%-a egy szemét.(Bocsánat a kifejezésért és tisztelet a kivételnek)
Az én volt barátomnak is sok-sok aranyos "csak barátok vagyunk" barátnője volt. Mondjuk ő legalább nem mutogatta őket képen. Aztán bebizonyosodott,(még ma sem tudom biztosra, de már a feltételezés rossz...Na mindegy) hogy némelyik lánnyal nem "csak barátok" voltak. No mindegy.
Szóval ha teheted inkább kerüld az ilyen pasikat. És ezzel nem azt mondom, hogy ő nem lehet az a 10% aki tényleg normális,de nagyon győződj még róla mielőtt belemész a kapcsolatba. Mert hidd el nekem, rohadtul tud fájni ha a pasinak vannak tartalékai és alig telik el egy hónap és van új barátnője.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!