Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Láthatólag van közöttünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatólag van közöttünk valami, kerülgetjük egymást, viszont nem lép a srác. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel az utóbbi időben “kerülgetjük” egymást. Eleve jó barátok vagyunk, viszont most próbálunk kijönni a friendzone-ból. Ami azt illeti működik a kémia szerintem, viszont a srác 17 és tapasztalatlan és szerintem, nem tudja hogy pontosan mit csináljon.

Ami azt illeti, tegnap egy bálon voltunk, ahol például táncoltunk; közel állunk egymástól, végig mosolyogva figyelt, és megvolt az a bizonyos szemkontaktus is. Illetve mikor kimentünk az épületből mindig odaadta a zakóját, hogy ne fázzak a báli ujjatlan ruhában, plusz haza is vitt, ki is nyitotta a kocsi ajtaját.

Ne értsetek félte, nekem sincs sok tapasztalatom és ezért rendben is van, hogy lassan haladunk, viszont lassan jó lenne elérni arra a pontra, hogy “hangot adunk a dolognak” és nem csak “ott lóg a levegőben” kettőnk között.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mit csináljak egy ilyen helyzetben? Próbáljam meg lányként a kezembe venni a dolgot, ráírni ma, felvetni a következő találkozás ötletét (eddig már háromszor csináltunk valamit suli után együtt)? Picit el vagyok veszve :)

Előre is köszi :)

L/19 F/17

okt. 26. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán vedd kezedbe a kezdeményezést. Hívd el te vmi programra, beszéljetek. Nem baj az ha adsz egy kis löketet a kapcsolatnak szerintem. 18L
okt. 26. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Találkozást szervezni szerintem jó ötlet. Nem kell semmi nagy, egy séta/kávé valami. Miután bemelegedtetek a beszélgetésbe dobjál fel nyitott kérdéseket, mint például "Te hogyan látsz minket?" vagy "Szerinted hogyan viszonyulunk egymáshoz?" esetleg mondd el neki, mit érzel iránta, vagy hogy te többet látsz ennél. Ha abszolút nem érdeklődik, akkor inkább hagyd de szerintem ebben az irányben célszerű elindulni. Lehet ő se tudja, hogyan kéne nekiállni, de erre tulajdonképpen nincs is szabály.
okt. 26. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán tehetsz lépéseket az ügy érdekében. Érdemes is, ha ő nem lép.
okt. 26. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
“Van kedved velem járni?” Vagy valami ilyesmi kérdést te is kibökhetsz. 31/F
okt. 26. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Van valami előnye azon kívül, hogy “jól néz ki”?
okt. 26. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, van. Bármilyen meglepő, nem a kinézete miatt vagyunk barátok x évek óta.
okt. 26. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Rendben
okt. 26. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
#8 XDDD Persze, biztosan ilyet ír egy 19 éves lány... Te inkább egy harmincas szerencsétlen lehetsz, aki éppen fortyog a dühtől, hogy egy tininek sem kell.
okt. 27. 08:06
 9/10 anonim ***** válasza:
*azóta kitörölték, akinek eredetileg írtam
okt. 27. 08:06
 10/10 anonim válasza:
Egy kölyökről van még szó, nincs is 18 éves sem. Mit vársz tőle? XD Biztos hogy nálad ennyivel fiatalabb kell? Én a helyedben jól átgondolnám, mielőtt komolyra veszitek, ha van mit egyáltalán.
okt. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!