Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatólag van közöttünk valami, kerülgetjük egymást, viszont nem lép a srác. Mit csináljak?
Van egy fiú, akivel az utóbbi időben “kerülgetjük” egymást. Eleve jó barátok vagyunk, viszont most próbálunk kijönni a friendzone-ból. Ami azt illeti működik a kémia szerintem, viszont a srác 17 és tapasztalatlan és szerintem, nem tudja hogy pontosan mit csináljon.
Ami azt illeti, tegnap egy bálon voltunk, ahol például táncoltunk; közel állunk egymástól, végig mosolyogva figyelt, és megvolt az a bizonyos szemkontaktus is. Illetve mikor kimentünk az épületből mindig odaadta a zakóját, hogy ne fázzak a báli ujjatlan ruhában, plusz haza is vitt, ki is nyitotta a kocsi ajtaját.
Ne értsetek félte, nekem sincs sok tapasztalatom és ezért rendben is van, hogy lassan haladunk, viszont lassan jó lenne elérni arra a pontra, hogy “hangot adunk a dolognak” és nem csak “ott lóg a levegőben” kettőnk között.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mit csináljak egy ilyen helyzetben? Próbáljam meg lányként a kezembe venni a dolgot, ráírni ma, felvetni a következő találkozás ötletét (eddig már háromszor csináltunk valamit suli után együtt)? Picit el vagyok veszve :)
Előre is köszi :)
L/19 F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!