Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-24 közötti lányok, ti randiznátok 35-40 közötti pasival, aki mondjuk helyes, jól szituált, anyagilag is rendben van és mondjuk megadna nektek mindent? 😊
24.: 18 felett szerintem mindegy a korkülönbség, összeillő lehet érdeklődés szerint egy 20 és egy 50 éves is. Nem mindenkinek felszínes az érdeklődési köre. Aki pl. csak az aktuális divat szerinti zenéket hallgatja, a divatos filmeket nézi, stb., az valóban nem tud miről beszélgetni. Viszont lehet sok közös érdeklődési pont is. Nekem sokkal idősebb a párom, szeretünk politikáról, művészetekről, tudományos témákról is beszélgetni.
Másrészt nem kell aszimmetrikus helyzetben lenni. Attól, hogy valaki idősebb, még nem kell irányító szerepet vállani. Szerintem azoknál alakul így, akik olyan családból, társadalmi közegből jöttek, ahol az életkori hierarchia erős volt és emiatt a kapcsolatukban se tudnak tőle elvonatkoztatni.
én 43 évesen tinik szintjén vagyok mindenben,ezért is keresek 16 évestől max.20 évesig barátnőt.
Nem tartom magam felnőttnek,gyerek maradtam,olyan mintha abban a korban benne ragadtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!