Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 16-24 közötti lányok, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-24 közötti lányok, ti randiznátok 35-40 közötti pasival, aki mondjuk helyes, jól szituált, anyagilag is rendben van és mondjuk megadna nektek mindent? 😊

Figyelt kérdés
aug. 4. 10:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó magad nevében beszélj,nyilván elhízott igénytelen munkanélküli kéjencként semmilyen nőnél nincs esélyed.
aug. 4. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom
aug. 5. 18:34
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem. A korombeliek jönnek be, nem 15-20 évvel idősebbek.
aug. 6. 15:08
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Egyrészt taszítanak azok a középkorú férfiak, akik a friss húsra "vadásznak", és nem tudnak a korukbeli nőkkel mit kezdeni. Baromi gyanús, hogy valaki nem egy hozzá egyenlő társat, partnert keres, hanem valakit, aki fiatalabb, tapasztalatlanabb nála, és akit emiatt a dinamika miatt "irányítani" is tud valamennyire. Másrészt mi a francról beszélgetnék egy nálam minimum 15 évvel idősebbel? Tök más élethelyzetben vagyunk, más dolgok érdekelnek, foglalkoztatnak minket, valószínűleg más zenéket, filmeket, sorozatokat szeretünk. Oké, akkor vegyük azt, hogy nem érdeklődés-alapú, komoly kapcsolat lenne ez, csak afféle kaland. Arra is inkább korombeli srácot keresnék, mintsem valakit, aki az apám is lehetne :D
aug. 6. 20:47
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

24.: 18 felett szerintem mindegy a korkülönbség, összeillő lehet érdeklődés szerint egy 20 és egy 50 éves is. Nem mindenkinek felszínes az érdeklődési köre. Aki pl. csak az aktuális divat szerinti zenéket hallgatja, a divatos filmeket nézi, stb., az valóban nem tud miről beszélgetni. Viszont lehet sok közös érdeklődési pont is. Nekem sokkal idősebb a párom, szeretünk politikáról, művészetekről, tudományos témákról is beszélgetni.

Másrészt nem kell aszimmetrikus helyzetben lenni. Attól, hogy valaki idősebb, még nem kell irányító szerepet vállani. Szerintem azoknál alakul így, akik olyan családból, társadalmi közegből jöttek, ahol az életkori hierarchia erős volt és emiatt a kapcsolatukban se tudnak tőle elvonatkoztatni.

aug. 6. 21:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
5. A 21-22 eves az ugyan ugy nez ki mint a korodbeli fiuk.. az oregedes az kesobb indul be .. olyan 26 felett kezd szep lassan..
aug. 7. 22:42
 27/28 anonim ***** válasza:
27%

én 43 évesen tinik szintjén vagyok mindenben,ezért is keresek 16 évestől max.20 évesig barátnőt.

Nem tartom magam felnőttnek,gyerek maradtam,olyan mintha abban a korban benne ragadtam volna.

aug. 14. 18:12
 28/28 anonim ***** válasza:
27-es, kezeltesd magad.
aug. 14. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!