Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 közötti lányok! 170 cm-es fiúnak van esélye nálatok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 15:26
2/10 anonim válasza:
Nincs, alacsonyabb lenne nálam
Keress alacsony lányt.
3/10 anonim válasza:
Igen. A barátom is ilyen magas. Én 10 cm-el alacsonyabb vagyok nála
4/10 anonim válasza:
15-17 év közötti lányoknál is van esélyed, ha magasabb vagy, illetve ha a lány nem zavarja, ha ő a magasabb. Ez nem kortól függ, hanem az adott lánytól.
5/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mivel én is alacsony vagyok, de 170 centi fölötti lányoknál lehet, hogy hátrány lenne.
És igaza van az utolsónak, ez nem kor, hanem magasság és személyiség kérdése.
10/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy vinnyognak meg utálják az alacsony fiúkat, mégis titkos szexre benne vannak alacsonyabb fiúval vagy csak engem tartanak vonzónak a magasabb lányok, ki tudja. A lényeg sose foglalkozz mit mondd egy lány, 2 órára rá úgyis mást csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!