Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 18-19 éves lányoknak szimpatik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-19 éves lányoknak szimpatikus ha a pasi 25-28 év közötti?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen
2020. aug. 26. 17:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Mennyire gyakori egy ilyen kapcsolat? Miért tetszik a lánynak egy ennyivel idősebb partner?
2020. aug. 26. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

19 vagyok, párom 26.

Amikor megismertem nem tudtam, hogy ennyi idős, sokkal fiatalabbnak néz ki, max 22-nek, szóval alapvetően nem amiatt szerettem volna jobban megismerni, mert idősebb nálam.

Viszont ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, fény derült olyan pozitív dolgokra, amik az életkorából fakadnak és ami a velem egykorúak többségéből hiányzik (természetesen tisztelet a kivételnek).

Pár példa a teljesség igénye nélkül:

-tudja mit akar az élettől, vannak céljai amikért aktívan tesz is, nem csak úgy elvan és "majdleszvalami"

-tisztában van önmagával, ismeri a saját értékét, jellemét és hű is magához. A negatív tulajdonságain dolgozik.

-önálló. Ez talán a legfontosabb. Nem anyagi értelemben, minden másban. Főz és mos magára, nem kell mindenben gyámolítani. Ha valamit el kell intézni azt megy és megcsinálja, nem hezitál egy hivatalos telefonhíváson vagy egy banki ügyintézésen. Ergo nem kell pótmamát játszanom.

-tájékozott, mindenről lehet vele beszélgetni

-egy kicsit ért mindenhez, meg tudja javítani a háztartási gépeket, a számítógépet, telefont stb.

-"benőtt a feje lágya", tisztában van a tettei következményeivel és felelősséget is vállal értük.

Tudnám még sorolni sokáig, de szerintem lejött a lényeg.

Ezeket igazából azért veszem észre és azért fontosak nagyon számomra, mert az exem ennek szöges ellentéte volt, és már borzasztóan elegem volt belőle, hogy semmit se képes elintézni egyedül és úgy általánosságban olyan mint egy kisgyerek. Pedig még ő is érettebb volt a többségnél.

Első válaszoló voltam

2020. aug. 26. 18:06
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem, a 28 már majdnem 30. Az már öreg.
2020. aug. 26. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem, én jobban kedvelem a korombeli (max 3-4 évvel idősebb) pasikat
2020. aug. 26. 18:46
 6/15 anonim válasza:
79%
18 éves lány vagyok, és sajnos, nem sajnos, gyakran előfordul, hogy 26-28 éves férfiak tetszenek meg. Ez persze nem azért van, mert jaj, x idős, hanem mert ebben a korosztályban könnyebben találok olyan embert, aki érzelmileg is érettebb. Valahogy sokkal hamarabb találom meg velük a közös hangot, közös célokat, értékeket. Viszont sajnos még úgy érzem, én túl fiatal vagyok egy ilyen idős férfihoz és nem feltétlen tudnám azt nyújtani neki, amire szüksége van. Talán majd két év múlva..
2020. aug. 26. 22:48
 7/15 anonim válasza:
94%

17 éves voltam, párom 22, amikor összejöttünk, távkapcsolatnak indult. Most 19 éves vagyok, párom 24 (igaz, egy évvel fiatalabb, mint amit te írtál).

Már együtt lakunk, dolgozunk, van egy kiskutyánk...szóval bejött az élet.

Nem a kor volt a lényeg, de nekem mindig imponált, ha valaki érettebb, mint akik körülvesznek.

2020. aug. 29. 08:13
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Az tökmindegy, hogy egy pasi hány éves.

Az is, ahogy egy férfi hány éves.

A lényeg, hogy legyenek emberi értékei, amitől működik egy kapcsolat

2020. aug. 29. 18:01
 9/15 anonim válasza:
90%

Szerintem gyakra előfordul,mert az idősebb pasik nem minig csak sexelni akar hanem azon kívűl minden mást is csinálni(romantika,"nyaralás",stb..)

A 18-19éves fiúk meg csak azt akarják,nem mondom hogy nincs kivétel mert biztos van csak nem sok. Meg tök mindegy milyen idős a két fél ha szeretik egymást(nyilván nem 13 és 21 évesre gondolok).

2020. aug. 31. 06:56
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem
2020. okt. 8. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!