Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves lányoknak szimpatikus ha a pasi 25-28 év közötti?
Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 16:59
12/15 anonim válasza:
Az alapján amit tapasztaltam igen, gyakran szimpatikus nekik.
Azonban érdemes vigyázni az ilyennel mert ahogy megfigyeltem, gyakorta vagy az egyik, vagy a másik fél szándékai kétesek.
Tisztelet a kivételnek
13/15 anonim válasza:
Max. ha 19 éves lennék és a pasi 25, bár lehet nekem még az is sok lenne. Viszont egyre több ilyen kapcsolatot látok, ahol viszonylag nagy a korkülönbség, és sokan direkt ilyen kapcsolatot keresnek, mind különbözőek vagyunk.
14/15 anonim válasza:
17 vagyok, de nekem igen :) (van párom)
15/15 anonim válasza:
Egyszer tetszettem egy 18 éves lánynak, nagyon tininek nézett ki, így nem akartam tőle semmit, mert azthittem 15-17 éves.
Később egy ismerősömtől hallottam több infot, hát ez van...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!