Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-24 közötti lányok, ti randiznátok 35-40 közötti pasival, aki mondjuk helyes, jól szituált, anyagilag is rendben van és mondjuk megadna nektek mindent? 😊
Kérdező szerintem 45-50 ig a lányok egy része örülne a férfinak.
Addig amig nem öreges 45-50+ felett
Nem. Egy nálam 20 évvel idősebbel nem tudom elképzelni az életemet.
De van a családban ilyen, hogy a lány 20 volt, a férfi 40 és azóta van 3 gyerekük és boldogok.
(18l vagyok)
A saját korosztályom vonz, nem a vénemberek
18 l
Még 21-22 évessel se nagyon lennék együtt, nem hogy olyannal aki akár apám lehetne
17/L
6.: Nekem közel 30 évvel idősebb a párom, de nem kezel gyerekként.
Amúgy nem mindegy, 18 év alatti vagy feletti a fiatalabb fél. Jobban tetszett volna a kérdés, ha azt kérdezi, 18-24 közti nők érdeklik. Lehet, hogy 100 éve rendben volt egy 16 éves nő-40 éves férfi párosítás, de ma nem oké, sokan még le is fogják pedofilozni.
7-es 19, éves 49 éves között sincs egyenlőség.
Amerikában azt is pedozzák, 25 év alatti pedo ott jóval idősebbel.
Szóval értem te pont egy fiatal lány vagy akihez illik nagyon idős de ha nálad fiatalabb lany tetszik az már pedo xd
9-es: 47 éves vagyok, a párom már hetvenes, a harmincas éveimben ismertük meg egymást.
Nem értek egyet az amerikai pedofilozással, ők ezt nagyon túlzásba viszik. Aki meg a pedofília korhatárát 25 évben húzza meg, az nem normális.
Ennek ellenére nem helyes, ha egy 40 körüli felnőtt 16-17 évessel jön össze. Attól, hogy a testi fejlettség eléri a felnőtt szintet ebben a korban, a pszichés fejlettség még nem tart ott. Emiatt nem helyesli az emberek nagy része az ilyen 16-40 párosításokat. Nem baj, hogy a kérdezőnek tetszenek a fiatalok, de inkább csak 18 felettiekkel kezdjen.
Egyébként lehet, hogy készül egy törvénymódosítás is. Tavaly nagy port kavart a Bite-ügy, ennek kapcsán belengették fideszes politikusok, hogy emelni kellene a beleegyezési korhatárt. A Fidesznek nagyon tetszik amúgy is az amerikai konzervatív értékrend, ezért az se zárható ki, hogy hasonló törvény lesz itt is pár éven belül. Akkor lehet, hogy egy 16 évesnek csak 2-3 évvel idősebb partnert engednek majd. De ha nem lesz ennyire szigorú törvény, akkor is a közvélemény nagy része elítéli majd a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!