Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-24 közötti lányok, ti randiznátok 35-40 közötti pasival, aki mondjuk helyes, jól szituált, anyagilag is rendben van és mondjuk megadna nektek mindent? 😊
Figyelt kérdés
aug. 4. 10:41
11/28 anonim válasza:
Nem, nem járnék idősebbel. Pláne nem olyannak, aki az egyik legfőbb érdemeként azt említi meg, hogy van pénze.
12/28 anonim válasza:
Még valami: idejönnek vadászni a vén kéjencek a kiskorú lányokra, a Tini párkapcsolatok kategóriába?
13/28 anonim válasza:
Itt inkább 30-40+ es nők vannak akik pedoznak mert férfi inkább 18 éves lánnyal kezd mint velük keserűen elválva 1-2 idegen férfitől származó pulyával
14/28 anonim válasza:
13.: Nem arról írtam, ha valaki 18 felettivel kezd, hanem ha az alattival, középkorú létére. Amúgy a 16 éves se pedofília már, de ettől még nem helyes.
15/28 anonim válasza:
Na akkor én is elengedem ezt a tini témát ha 40 évessel még pénzért se jöttök össze.
Öreg dagadt kisfarkú és csóró munkanélküli vagyok.
16/28 anonim válasza:
Randi az kizárt, szinte apám lehetne. Még itt beszélgetni bármilyen témában talán elmegy, ha normális az illető. Viszont tényleg sokan 35-40 éves pasik írkálnak mikor esetleg megírom a koromat akkor is. Nem tudom mire számítanak. Érdekes módon a korombeliek alig-alig vannak itt, vagy legalább is nem láthatóan. 18L
17/28 anonim válasza:
Utolsó a lányok egyrészének bejönnek az idősebbek. Ezért próbálkoznak, sosem lehet tudni. Ha neked korombeliek az is oké mindenki más
18/28 anonim válasza:
"a lányok egyrészének bejönnek az idősebbek" - Ezen érv alapján végigfogdoshatnám az összes csajt egy bulin, mert vannak olyanok, akiknek ez bejön...
19/28 anonim válasza:
Érdekes módon szoktál ismerkedni.
De szerintem az hogy leszólítod élőben vagy írsz egy üzenetet itt, egyenlő azzal hogy tapizod vagy fogdosod.
Ha látod élőben nem jösz be vagy itt irja hogy neki nem jönnek be idősek, szerintem ezzel semmi baj.
20/28 anonim válasza:
#16 tudod miért vén kéjencek vagyunk javarészt itt?
Mert egy fiatal srác éli az életét, sorra dugja a szűk buta tini puncikat, bulizik.
Nekünk vén szaros lúzereknek marad a gyakori, a tini szekció meg a sok perverzség.
Mert p!nát csak emlékeinkbe meg képen láttunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!