Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin próbálkozhatok csókkal még akkor is, ha távolságtartó a lány?
20f
Ennyire még sosem voltam bizonytalan, de nagyon bejön a lány, nagyon tetszik, személyisege is nagyon tetszik, magyarul oda vagyok érte és komoly kapcsolatot szeretnék ebből, ezért nem szeretném elbaltazni. Mindig éreztem mikor van ott a csók ideje, de most még nem érzem.
Nem tudom hogy várjak e még ezzel vagy próbáljam meg? Nem szeretném megijeszteni (Még semmilyen testi kontaktus nem volt közöttünk, mert eléggé távolságtartó a lány, de ezzel szemben nagyon szimpatizálunk egymással és megvan a közös habg)
Szerintetek?
Elég vicces egy ilyen kérdést feltenni 20 évesen, de itt vállalom, veszíteni nem veszítek ezzel semmit.
Köszi előre előre is mindenkinek!
Jól van! Ügyes.
Más fajta testkontakt?
Mikor lesz a 4.?
Tényleg köszönöm a válaszokat, mind nagyon hasznos volt, azt a párat kivéve. Mentek is a zöldek. Meg az érdeklődést is köszönöm, de nem szeretnék a részletekről beszámolni, kicsi rá az esély, de nem szeretném ha magára ismerne a lány. Maximum privátban írok.
De minden sínen van :D Hála annak hogy nem siettem el semmit.
Örülök, hogy jól ment :)
Sok sikert a jövőben is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!