Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Segítség.Mit tegyek,hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség.Mit tegyek,hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Járok terembe már 6 hónapja és van egy lány aki megtetszett,csak annyi hogy O minid csoportosan edz a barátnőivel,hogy legyen esélyem nála?Instán be is követtem és egyből vissza is követett ő?Régebbben már kaptam egy offt a csajtól,elhivtam és azt mondta"sajnos nem tudunk találkozni,mert edzésre kell menjek"Utánna pedig kérdeztem,hogy akkor mikor lenne jó neki,de nem írt.Ez kb 2 éve volt.Nyáron voltam táborba és nagyon kicsit beszélgettünk,de ott voltak a barátok is.Mit tegyek?Soha nem volt barátnőm,nem merek ráirni,mert félek,hogy megint offot kapok.Privátba leírom a részleteket.

jan. 1. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Ha egyszer off volt masodjara is az lesz.

Ne utana menj, keress mast

jan. 1. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Likold a sztoryait es a jegyzeteit es irja ra! Ne felj! Max baratok maradtok!
jan. 1. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,kínos lenne ha megint offolnak.A szülők amúgy ismerik egymást
jan. 1. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Eltelt 2 év, lehet nem is emlékszik már rá, hogy elhívtad. Én úgy vélem, hogy megpróbálni meg lehet, maximum elutasít, nem dől össze a világ.
jan. 1. 22:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Mégis mit írjak?Arra várok,hogy talakzzak a terembe vele egyszer köszönök neku és majd akkor ellövőm
jan. 1. 23:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Mármint az üzenetet xd
jan. 1. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha arra is béna vagy, hogy beszélgetést kezdeményezz vele, akkor inkább hagyjad!

Keress inkább olyan csajt, akitől nem félsz.

tegnapelőtt 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mit csinálsz de könyörgöm, NE ÍRÁSBAN. Ha ahhoz sincs elég tököd hogy szemébe nézz mikor elhívod valahova, miért menne veled?

De jótanács, ez nem így működik. Ha odaállsz elé nulla ismerettségggel, akkor gyakorlatilag egy azonnali választás elé állítod, a válasz nem lesz mivel nem ismer és vallják be, kicsit kikényszerített helyzet ez. Ez nem egy bár vagy szórakozóhely, hanem gym.

Ha tényleg komolyan gondolod, beszélgess vele. Kezdve mondjuk simával "Szia, bocsi, mennyi van még hátra?", vagy akár "Mi találkoztunk nyáron abban a táborban nem?"

Aztán köszönsz neki. Ha erre nyitott lesz, van alapod rendes beszélgetéshez. Ha nem nyitott rá akkor ez van, nem egyetlen lány létezik.

tegnapelőtt 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jössz be neki a sztorid alapján.

Különben már vette volna a lapot.

tegnapelőtt 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Előbb fel kell nőni, és csak akkor csajozni, amikor már legalább hozzá mersz szólni. Így mire lenne jó találkozni vele? Csak bámulnál kukán órákon át? Ráér még ez az egész! Egyelőre csak a kirakatba kellene, hogy ne mondhassák, hogy nem jársz senkivel, lásd be.
tegnap 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!