Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz 3. randira is sétálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz 3. randira is sétálni?

Figyelt kérdés
Tervben van egy 3. randi egy lánnyal, gáz ha 3. randira is sétálnánk? A másik opció az az hogy van egy étterem ahol elég jó italok vannak, csak azzal az a baj hogy 1 óráig tartana max az az idő amit együtt eltöltünk. Jó lenne ha már megtörténne az első csók köztünk, persze ehhez olyan hangulatot kell teremteni. Mit tanácsoltok hova vihetném még el?

jan. 2. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell, hogy meglegyen az első csók?

Miért ennyire fontos, hova kapkodsz?

jan. 2. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy rendes étterembe vinnéd, nem, nem ahol "jó italok" vannak, hanem ahol jó az étel. Az több, mint 1 óra. Aztán egy kis séta.
jan. 2. 17:32
 3/9 A kérdező kommentje:

1es

Mert már szerintem megtörténhetett volna a 2. találkozásunknál csak nem tettem érte. A 3. randin meg már megszokott történni az első csók az emberek többségénél.

2es itt az italokra nem alkohol tartalmu italokra gondoltam, azt hallottam hogy a nők nem szeretnek mások előtt enni még az ismerkedés elején.

jan. 2. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező!

Az aljanépnél meg szokott történni.

Te aljanéphez tartozol?

Ha igen, akkor csak erőltesd a dolgot!

jan. 2. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs baj a sétával egyébként,de persze ahogy mások mondták nem kell elkapkodni és erőltetni a csókot

Ha olyan pillanat/hangulat van akkor úgyis meg fog történni előbb utóbb

jan. 2. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Étterem után is lehet sétálni. És egyáltalán nem elvárás, hogy a 3. randin már legyen csók.
jan. 2. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
tudod ki sétálna ebben az időben! Hideg van, ködös, zimankós, brrr... A nők nem szeretnek enni meg marhaság, oké, nem az első alkalomra hívtad meg egy hatfogásos vacsorára, de többedik randin már simán jó az is.
jan. 2. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem randira jó ötlet lehet egy hangulatos kávézó, cukrászda, ahol igazából bármennyi ifőt eltölthettek, és jobban tudtok egymásra figyelni, mint séta közben
jan. 2. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normálisabb étterembe egy évfordulón érdemes elmenni, nem a 3. randin. Az indoklás: ha nem tetszel neki, nem fogod ezzel meggyőzni, plusz kidobsz egy csomó pénzt a semmiért. Ha pedig tetszel neki, mehettek a mekibe is, annak is örülni fog. Séta a hideg miatt nem annyira jó ötlet.
jan. 2. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!