Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül is ilyen balfék?
Lényeg röviden annyi, hogy nyár elején megismerkedtem egy lánnyal, lényegében ő kezdeményezett mert sokszor nézett, mosolygott én meg elkezdtem beszélgetni vele, bejelölt Facen, ott is beszéltünk szinte napi szinten. Taliztunk is párszor azóta.
A nagy gond és csavar itt jön, most derült ki, hogy 14 éves múlt csak a lány. Facebook adatlapját néztem már ez elején ott 2005 (itt derült ki azért irta be mert 16 alatt nem lehetett volna regelni) volt neki mint születési év így nem is kérdeztem rá a korára, mivel már első beszélgetéskor bejelölt. Külsőleg is kb úgy néz ki mintha végzős gimis lenne kb.
Szóval kb a székkel együtt vágtam hatra magam mikor ez kiderült, mondtam neki, ne haragudjon de nekem ez nem fér bele és hogy akkor itt most vége a taliknak ( szerencsére semmi nem volt egyébként eddig)
De nemigazán akar beletörődni, azt mondta szeret, és hogy ez miatt ne hagyjuk. Mondtam neki ne hülyéskedjen nem való vagyok én hozzá, 19 évvel vagyok idősebb.
Szóval az érdekelne volt e valaki még rajtam kívül is ilyen hülye balfék vagy egyedi eset vagyok?
Valahava le kellett írjam, pedig nagyon szégyenlem magam, hogy ennyi idősen ilyen hülye voltam...
Én sajnálom a kérdezőt, nem ismerem de az írásaból az jön le, hogy egy normalis, jó lelkű srác, aki nem csak magára gondol.
Nem a te hibád, ezért ne ostorozd magad. Sajnálom, hogy tényleg nem 19, mert az is átjön, hogy neked is tetszett volna a csajszi...
Kívanom, hogy találj egy hozzád való lányt akivel boldog lehetsz!
#9!
Nem a korkülönbség szamít igazából, mert rengeteg pár él jól még 20+ év korkülönbséggel is. Itt a nagyon fiatal 14 év a gond.
Képzeld ez úgy, hogy a lány 20 a párja 39. Így már teljesen máshogy hangzik és a többség álltal elfogadott (sőt sokan irigykednenek is, hogy ilyen fiatal párja van) de ha azt mondod 14-33 akkor ezen sokan felhördülnének pedig a körkülönbség ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!