Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül is ilyen balfék?
Lényeg röviden annyi, hogy nyár elején megismerkedtem egy lánnyal, lényegében ő kezdeményezett mert sokszor nézett, mosolygott én meg elkezdtem beszélgetni vele, bejelölt Facen, ott is beszéltünk szinte napi szinten. Taliztunk is párszor azóta.
A nagy gond és csavar itt jön, most derült ki, hogy 14 éves múlt csak a lány. Facebook adatlapját néztem már ez elején ott 2005 (itt derült ki azért irta be mert 16 alatt nem lehetett volna regelni) volt neki mint születési év így nem is kérdeztem rá a korára, mivel már első beszélgetéskor bejelölt. Külsőleg is kb úgy néz ki mintha végzős gimis lenne kb.
Szóval kb a székkel együtt vágtam hatra magam mikor ez kiderült, mondtam neki, ne haragudjon de nekem ez nem fér bele és hogy akkor itt most vége a taliknak ( szerencsére semmi nem volt egyébként eddig)
De nemigazán akar beletörődni, azt mondta szeret, és hogy ez miatt ne hagyjuk. Mondtam neki ne hülyéskedjen nem való vagyok én hozzá, 19 évvel vagyok idősebb.
Szóval az érdekelne volt e valaki még rajtam kívül is ilyen hülye balfék vagy egyedi eset vagyok?
Valahava le kellett írjam, pedig nagyon szégyenlem magam, hogy ennyi idősen ilyen hülye voltam...
A helyén van az eszed, nem hozzád való. Bár az első felállás szerint sem.
A tini szerelem meg nem olyan szerelem, majd elmúlik.
2.
Igen a 19-33 is elég necces lett volna de azért így lehetett volna 1 esélyt adni, mert egyébként jól nézett ki a lány.
Olyan 25 felett lenne az ideális nekem szerintem.
Akkor ne a játszótérről válogass 😂🫣(bocsi)
Jól tetted, hogy leléptél.
Nem a játszótéren találkoztunk. 🤣
Igen csak őt sajnálom igazából, hogy miattam most rosszul érzi magát, szenved. 😞
Ha előbb kapcsolok nincs ez.
Nem balfékség ez!
Sok lányról megnem mondható, hogy mennyiidős. Egy 14 éves lazán kinézhet 18-20 évesnek is.
Amúgy neked, gondolom a korával van bajod?
A feleségem és közöttem 8év és 5 hónap van. Mikor megismertem még csak 16 éves volt. Mind ketten elsőlátásra szerelemesek lettünk és nem a kort néztük, eszünkbe se jutott.
Nem azt mondom, hogy folytasd, de ne a kora legyen akadály.
Igen, mondhatják sokan, hogy még ”kislány”, de ha a törvény alkotok nem ezt gondolták?...
Ugyan is a beleegyezési korhatár Magyarországon a 14év. Amennyiben a természetes személy betöltötte ezt az életkort, úgy ennek megfelelően jogot formál a szabad szexuális életre, vagyis szabadon dönthet, hogy kivel, mikor és hogyan létesít szexuális kapcsolatot.
Mellesleg, Magyarországhoz hasonlóan további hat európai ország (Ausztria, Bulgária, Észtország, Németország, Olaszország és Portugália) szabályozása szerint a beleegyezési kor 14 év.
Amúgy meg szerinted, ha ismerkedni akar, akkor nem fog másnál próbálkozni? De!
Ha, nem te más lesz. Ő már nagylánynak gondolja magát és keresni akar valakit.
Nem rábeszélni akarlak, de ne ez legyen az, ami eltántorít. Ha én anno ezt nézem, akkor óriásit veszítettünk volna. Azóta is megértésben, szeretettben élünk és ma mit számít néhányév különbség, összeöregedtünk.
#8-as vagyok!
Hát bocs, jól benéztem a korod, a telefonon 19 évesnek ólvastam.
Nemmindegy, hogy 19éves vagy, vagy 19év van közöttetek. Azért az már sok, ott már generációs különbség is van. Persze vannak nők, lányok akiknek apakomplexusuk van, lehet ez a lány is ilyen.
Olvasgattam én is itt, gyk-n sokan azt mondanák rád hogy pedó vagy! Illetve ha 25 felett kiskorúakkal álsz szóba tényleg csak baratkozás semmi több akkor elmebeteg, flúgos, kattos vagy mi témád lehet velük??
Pedig sok 14-18 közötti van aki tényleg éretten gondolkodik és elehet felnőttesen beszélgetni velük, nem úgy mint egy kisgyerekkel, hiába pl 14 éves.
Itt ez a megítélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!