Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek kezdeményezni! 15/F SOS!?
Figyelt kérdés
Van egy lány, már 1 hónapja járunk, de nem tudok kezdeményezni. Egyszerűen ha lenne rá alkalom, megölelni, vagy megfogni a kezét, levlokkolok. Szeretem, de félek, ha nem kezdeményezek, kezdi egyre rosszabbul érezni magát ebben a helyzetben. Ha szakítanék vele, mindkettőnk szíve összetörne, de ha ilyen balfék maradok, sajnos szerintem erre is sor kerül... SOS!!2018. jan. 16. 22:35
1/4 A kérdező kommentje:
*lesokkolok
2018. jan. 16. 22:40
2/4 anonim válasza:
akkor mitől járás?
ne parázz, ne stresszelj rá. ha ezt így elmondod neki, akkor biztos megérti, és tesz ő is érte hogy ne érezd kényelmetlenül magad. ölelkezni a barátok is szoktak, de ha ennyire izgulsz, a csókot ne erőltesd még. elég egy puszi is.
lehet kezdeti bizonytalanság miatt, esetleg ha első kapcsolat, de ha később sem jön magától, akkor gondold át, hogy nem csak fellángolás volt-e, és nem lennétek e jobbak barátokként. /nem elbizonytalanításból írom, ne ijedj meg, csak ez is egy lehetőség/
3/4 anonim válasza:
Akkor tudod a dolgod bakki, ne itt írogass , hanem fogd meg a kezét!!!
4/4 anonim válasza:
Tényleg erre nem mondják, hogy együtt jártok. A szívetek se szakadna meg, kb 1 év után már el is felejtitek az egészet. 15 évesen meg nem értem mit izgulsz. Rengeteg éved van még, semmiről sem vagy elkésve. Lehet még nem is kéne ilyenekkel foglalkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!