Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ekkora balfék? 😂
17 éves vagyok, a fiúkkal pedig általában sosem volt szerencsém, mostanáig. Tehát, az első eset, amikor fiú próbálkozott nálam, 14 voltam,ő 17, és nagyon szerettem a fiút,viszont nem éreztem magam elég érettnek ennyi idősen egy kapcsolathoz,így kértem hogy várjon egy fél évet (míg 15 leszek legalább). Az ő szemében hülyeségnek tűnt,de nekem számított. A fiúról egyébként,az elején kedves volt, folyton dicsért hogy én vagyok a legszebb számára stb,belehabarodtam. Aztán az idő elteltével megmutatta a valódi oldalát,folyton veszekedett velem, lehordott minden utolsó senki kutyának,másnak is rosszat mondott rólam, de megbocsájtottam,mivel szerettem! Ezt eljátszottuk kb 4 alkalommal 3-4 hónap alatt,amikor órási vitánk volt, és undorító módon úgy beszélt velem mint egy mosogató ronggyal. Aztán már vêéégre volt annyi büszkeség bennem hogy hagyjam a francba a dolgot,miután olyakat kaptam hogy azt érdemlem hogy lefosson,fogyhatnék innen-onnan,hülye g*ci vagyok, nem hánytam-e el magam a tükörben stb. Ezek után (Augusztus) még üzent 2-3 emberrel következő évben is, hogy szeret engem,puszil és akar. De nemet mondtam. Utána írt is nekem,nem válaszoltam. Következő évre nekem sikerült úgy-ahogy kivernem a fejemből, majd újra szerelmes lettem. A fiú első percben megfogott,kivül-belül. Ő kedves volt velem, és iszonyat helyes. Sajnos 30km-re lakott, ami nála állítólag baj volt. Ő 16 éves volt. Nos,amikor elsőre találkoztunk.. Az volt az utolsó is.😊 Megcsókolt, jól elvoltunk,kézenfogva mentünk, aztán azt mondta hogy még(!!) nem járunk, de fogunk. Hittem neki, persze azután soha többé nem találkoztunk,a távolságra fogva, erre nemrég talált egy mégmesszebb élő lányt. Fájt. Újra.
Ezek után találtam egy velem egyidős fiút, akinek már régóta tetszem,s eddig nekem külsőre ő nem imponált,viszont most màr nekem is megtetszett, egész helyes fiú lett, nagyon okos,mindenki kedveli, és jól bánik velem, viszont vele nem érzem azt amit az előző kettővel akik kihasználtak,kifacsartak úgymond. Nem vagyok belé szerelmes. Nem hiányzik annyira mikor nincs itt, nem gondolok rá minden percemben,mint eddig,persze szeretem, de nem úgy. Miért? 😕 Mit kezdjek?
Egyébként nem vagyok valami kihívó plázacica vagy ilyesmi,egyszerűen az ilyenek találtak meg eddig,most meg ahj.
Aki elolvasta,annak emelem kalapom! 17/L
Szakíts a harmadik fiúval,és ne áltasd őt! Se magadat.
"Oké",hogy végre van valaki, de a leírásodból látszik,hogy nem lesz belőle komoly kapcsolat.
Mit kezdjél még?
Bár ne legyen igazam,de olyannak tűnsz, aki kiugrik a bőréből,ha egy fiú akar tőle valamit.
Naiv vagy, az első két ember úgy szórakozott veled,ahogy akart. Állíts fel szabályokat,hogy ne ess a hibába. Hiába szeret téged egy fiú 100 km távolságból, ha a te igényeidhez nem tartozik a távkapcsolat, ne menj bele. Ez csak egy példa, a lényeg,hogy ne engedj a saját elveidből azért, mert jujjj, végre van egy fiú, aki szeret. Nem kell mindent sutba vágni egy ember miatt.
Ne siesd el a dolgokat. Első randin csókolóztál, ez túl gyors. Ha mindenkit gyorsan közel engedsz magadhoz, elvész a varázs. Ha elterjed,hogy te vagy a lány, aki első randin belemegy, egy rakás fiú csak erre használni. Plusz látod, közel engedted magadhoz, azonnal elkezdett hitegetni minden féle üres szavakkal.
miért?
A rózsaszin világ, igy is úgy is eltűnik 1szer csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!