Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez tényleg ekkora bűn lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ekkora bűn lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves egyetemista lány vagyok. Gyorsan a lényegre is térnék. Van egy szobatársam, és neki volt egy felsőbbéves barátja. Ők szakítottak fél év után vagyis a lány nagyon csúnyán dobta a srácot egy másik srác miatt. Az eset után a lányt azért kicsit megviselte a dolog de viszonylag hamar túl tette magát rajta. A volt barátjával egy szakon vagyunk és nekem kellett némi segítség egy tárgyból , ezért tőle kértem segítséget . Előtte nem igazán ismertem, de ott akkor elkezdtünk beszélgetni és körülbelül 4 hónap után eljutottunk oda hogy egymásba szerettünk . De, ezt sem az ő szobatarsai se az én másik szobatársam nem nézi jó szemmel. Mivel szerintük 'törvénytelen' ez a dolog azért mert a két szoba egy haveri társaság. A srác volt barátnője aki szinten a szobatársam még nem tud róla de annyit említettem már neki hogy van barátom. Mire ő egyből visszakérdezett hogy 'ugye nem xy?' Én erre nem válaszoltam mivel ezt mind telefonon beszéltünk és úgy voltam ezt személyesen jobb lenne megbeszélni. Csak annyira nem értem hogy tényleg ennyire tilos a barátnőm volt barátjával összejönni akit ráadásul nagyon csúnyán kidobtak?
2017. aug. 14. 16:28
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy emiatt most körülbelül senki nem beszél hozzánk és úgy néznek ránk mint a véres rongyra
2017. aug. 14. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Fura, hogy így reagálják le. De gyerekek vagytok még szinte, betudom ennek. Nincs ebben az égvilágon semmi rossz a részetekről.

Ismerek olyan lányt, aki három legjobb barátságban lévő fiúnak is volt barátnője, a harmadikhoz pedig feleségül is ment. Ha ők megoldották egymás közt, akkor semmi nem lehetetlen :)

2017. aug. 14. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

Van az az íratlan szabály hogy barát/barátnő exével nem kezdünk ki ,nem jövünk össze.

Én a helyedben átgondolnám mennyire éri meg eldobni 1 v több barátságot egy pasiért. Bár azt nem írtad hogy mennyire vagytok közeli barátok.

De emiatt egy (vagy több) jó barátságot nem éri meg kockára tenni.

2017. aug. 14. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

A csaj dobta , mégis mi a faszt vár ? Nem ?

Szard le, az a hülye qvanem a barátnőd akkor, ennyi :)

2017. aug. 14. 16:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van ez a dolog hogy barátnő expasijával soha... Viszont még nem késő dönteni. Egyik döntés sem lesz túl kellemes arra készülj fel. De itt egy happy story is mivel én ezt megcsináltam 3 éve egy akkori barátnőmmel és még most is együtt vagyok azzal a sráccal, a lánnyal pedig legjobb barátnők vagyunk. Már egyáltalán nem zavarja őt és most neki is van barátja.
2017. aug. 14. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Minek kellett lepontozni? Azért mert sose kezdenék ki egy barátnőm exével és ezt "elvárom" a barátaimtól én is?

Na szép...

2017. aug. 14. 17:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönök minden válasz, mindenkit felpontoztam. 'Sajnos' az a helyzet hogy nagyon megtaláltuk a közös hangot a sráccal és már a világért nem szeretnék vele szakítani, van pár rossz tapasztalatom párkapcsolat téren. Csak nagyon fáj közben hogy a barátaink nem értenek meg minket, és nem szeretnénk nyilván őket sem elveszíteni.
2017. aug. 14. 18:31
 8/17 I noor Y ***** válasza:
28%

Ha dobta a sracot akkor mi koze hozza

Meg rendes se volt hozza

Legalabb te az vagy vele

Igy mindenkinek jobb

Nemertem mit allnak nektek

Rugd p.csan

2017. aug. 14. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
#7: Most lesz még egy rossz tapasztalatod,de igazából ezt érdemled
2017. aug. 14. 22:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Miért is érdemelném meg?
2017. aug. 15. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!