Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ekkora akaraterőtők?
Figyelt kérdés
2hete vagyok együtt a barátommal és amikor csókolózunk nagyon erősnek kell lennem hogy ne engedjek neki még dolgokat.Holnap átjön és félek nem tudom megállni hogy pettingeljünk.Én még nem állok készen de annyira szenvedélyes és izgató a csók.ti hogy szabályozzátok? 15L2015. okt. 30. 20:14
1/14 anonim válasza:
forgatjuk a magyar helyesiras szabalyai konyvet ;)
2/14 Zero the hero válasza:
Semmi rossz nincsen a pettingben.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat!(sokat segített):)
2015. okt. 30. 20:16
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom de nem állok még készen
2015. okt. 30. 20:16
5/14 anonim válasza:
Ha ugy erze csinald. Ha nem erzed ugy akkor semmi képp sem.
Döntsd el te mit akarsz.
Ha tenyleg nem akarod hogy legyen petting akkor mondd meg neki hogy legyen szives ne kezdeményezni. Ha szenvedélyes is a csók azért ott még sok szint van a pettingig és nagyrészt a fiu kezdemenyez.
6/14 anonim válasza:
Egyszerű... mondd meg neki, hogy te még nem szeretnéd ezt :) Ha a normálisabb fajta, akkor meg fogja érteni és melletted lesz ^^ Ha meg ezen felkapja a vizet.. ideges lesz, vagy bármi ilyen.. akkor meg egyértelmű, hogy mire utazik.. Szóval ha az utóbbi történne (de reméljük, hogy nem fog) akkor érdemes lesz elgondolkozni a kapcsolatotok jövőjén.
7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!:)
2015. okt. 30. 20:22
9/14 anonim válasza:
Meg sem lepődök ezen, hogy egy 15 éves kislány ilyeneket kérdez..Az ilyen úgy is pettingelni fog, nem sokára szexelni is....de ne legyen igazam..
Úgy van ekkora akaraterőm, hogy nem vagyok egy kis pi.csa ;)
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes és sokatmondó válaszodat!:)
2015. okt. 31. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!