Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy van ekkora akaraterőtők?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ekkora akaraterőtők?

Figyelt kérdés
2hete vagyok együtt a barátommal és amikor csókolózunk nagyon erősnek kell lennem hogy ne engedjek neki még dolgokat.Holnap átjön és félek nem tudom megállni hogy pettingeljünk.Én még nem állok készen de annyira szenvedélyes és izgató a csók.ti hogy szabályozzátok? 15L

2015. okt. 30. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Értelmes emberek értelmes kérdésére lehet értelmes választ adni :)

De te csak egy felajzott kislány vagy, aki 2 hét együtt lét után már szopna meg nyalatna..15(!) évesen.....gratulálok, már elértél valamit az életben.

Ehhez nem erősnek kell lenni, hanem normálisnak és képesnek a gondolkodásra.

De tedd fel ezt a kérdést anyukádnak is, hátha büszke lesz a kislányára :)

2015. okt. 31. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem könnyű ellenállni, és nem is kell megállni egy lánynak mindent!

A petting nagyon jó játék arra, hogy a teherbeesés veszélye nélkül tanulgassátok egymás testét.

Persze ha nem vigyáztok kellően abból is lehet baj, de ha az ondó nem jut a hüvelyedbe, akkor nem!

Sajnos a felvilágosító előadások még mindig nem kellően nyíltak, és mellébeszélnek ha a szexről esik szó!

Ha teheted nézz utána a wikipédián google találatok között, de még a youtube-on is sokfilm van a témáról.

2015. okt. 31. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Ajánld már be egy 15 éves lánynak, hogy 2-3 hét után pettingeljen.. Hova fogunk így jutni...
2015. okt. 31. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Mivel ma történt, ezért csak annyit mondanék(valszeg utólag), hogy mindenesetre nem kell mindjárt vetkőzni, ha nekem ilyen barátnőm lenne, előbb elfutnék, és csak aztán

kezdenék el gondolkozni (mármint a hímvesszőmmel). Szóval ha előbb gondolkozol, és ha már nem tudod megállni, hogy pettingelj, akkor az már elég gáz...amúgy nincs olyan, hogy nem tudod megállni, maximum nem akarod. Másrészt meg a petting még mindig jobb, mint ha egy numerára összebújnátok.

2015. okt. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!