Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ekkora nagy gond?
üdv! Én is elítélem a "páwákat" és r*b@*cokat, hulladék a társadalmunk nagy része. Az ask.fm-es páwák állandóan azt hajtogatják, hogy nekik normális lány kell, nem olyan, aki megb@***ja magát mindenkivel, és kinn van mindene, ehhez képes mégis olyannal jönnek össze. A lányoktól pedig a "normális srácra vágyom" szöveg jön, szánalmas az egész bagázs. Holott imádják egymás kinézetét, bár én hányingernek tartom, és lelőném az összeset.
18/L
Ezek szerint r*b*ncnak tartják magukat xDD ennél sötétebbek nem is lehetnének :D
Én egyetértek veled :D
"Gondolom a 2es az páwa vagy r!b!"
Nem kisfiam, egy tok atlagos negyvenes ferfi vagyok, de az agressziv hulyeket mar a mi idonkben is lenezte mindenki.
Az agressziot a kishitusegbol es az onbizalomhianybol adodik, es jokora irigyseg is van benned.
Ezt egy normalis ember 3 mondat utan megerzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!