Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cserediák program alatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cserediák program alatt lefeküdtem a külföldi cserémmel. Ez tényleg ekkora bűn?

Figyelt kérdés

Nos az úgy volt, hogy a sulim kapcsolatban van egy csomó külföldi iskolával (számtalan Európai országból), és minden évben van cserediák-program köztünk és olyanok között akik szintén tanulják azt a nyelvet amit mi. (Ebben az esetben az angol)

Én még soha nem fogadtam külföldit, most sem terveztem, de túl sokan jöttek, nálunk meg kevés volt a befogadó, így muszáj volt néhányunknak beugrani. És hát, mindig próbálják megoldani hogy fiú-fiú, lány-lány párosítás legyen, de idén több fiú jött, szóval ez az egész borult. Na, én kaptam egy spanyol fiút, úgy terveztük, hogy majd ő kap egy helyes kis matracot a földön (nekem franciaágyam van), de mivel kb. már egy óra után egymásra kattantunk, ezt nem sokáig sikerült betartani... Harmadik nap meg aztán elmerültünk egymásba, mondhatnám úgy is, hogy gyakoroltuk a nyelvet, lol...

Én nem gondoltam, hogy ennek következménye lehet, viszont, mint utólag kiderült, a fiúka nem bírta befogni a száját és elmondta az egyik haverjának (aki szintén cserediáknak jött), aztán meg mittudomén, a lényeg hogy eljutott az egyik tanár fülébe ez a kis légyott.

Másnap behívtak az igazgatóiba, igazgatói figyelmeztetőt(!!!) kaptam, "hivatalos iskolai program szabályzat megszegéséért", mivel hogy ÁLLÍTÓLAG a jelentkezési lapon rajta van, hogy az egy hét alatt tilos randevúzni, kapcsolatot kialakítani (mondjuk a mi dolgunk nem volt rajta, de gondolom a d,ugás is ide tartozik..)

Na, 1.) én ezt a részt nem olvastam, 2.) nem értem, ez miért tilos...

Szóval a figyelmeztető egy dolog, de mivel egy gimiben semmi sem marad titok, elég hamar híre ment ennek, én lettem az ügyeletes k,urva, akinek nem jó a magyar f,asz, meg stb.

Csak egy kérdésem lenne : tényleg ekkora baj hogy jól éreztük magunkat? Tényleg??

17/L

2015. szept. 19. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Bocs,de tènyleg nagyon gáz,ha 17 évesen az első jöttmenttel lefekszel.
2015. szept. 19. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
ócska ringló vagy
2015. szept. 19. 00:50
 3/11 anonim válasza:
14%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem szégyen. Szerintem a tanár ill a gyerek hibázott nagyot. Te nem vagy felelős és sem igazgató it sem csufolást nem érdemelsz. Nem toom hogy szerelem volt-e köztetek de pl en biztosan nem dicsekettem volna el azzal hogy lefeküdtem a partneremmel...

2015. szept. 19. 00:54
 4/11 anonim válasza:
87%

Kérdező,van erre egy mondás.

" Minden csoda 3 napig tart."

1 hónap múlva a kutya se fog rá emlékezni.

2015. szept. 19. 01:27
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Xard le!

Mit foglalkozol másokkal?

2015. szept. 19. 01:47
 6/11 anonim válasza:
21%
Igen igaza van az Igazgató Úrnak, szörnyű Bűnt követtél el és Gonosz vagy. Egy egészséges társadalomban meg is égetnének, itt most csak a kiközösítés és az általános megvetés lesz az osztályrészed.
2015. szept. 19. 02:18
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Egyaltalan nem. A fiucskanak nem kellett volna kikotyogni. Ha te is kaptal buntetest neki is jar, csak te maradsz szarban mert majd mutogatnak rad a tanarok, meg par rosszindulatu diak. De nem tart orokke, a gimiben mindig jon vmi erdekesebb, ezert ne aggodj. Es nem vagy ribi. Akartad, a fiu is, jo volt, tudtad h ebbol tobb nem lesz, kesz pont ugy lezarva. Ha nem lettel terhes v AIDS-es v mit tudom en, akkor semmi gaz. Hidd el nem te cagy az egyetlen a gimiben aki belemegy ilyenekbe.
2015. szept. 19. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Le is tagadhattad volna, de bevállaltad és vállalod a következményeket. Nemtudom milyen ezt lányként megélni, demint ember tiszteletre méltó. Az más kérdés h még 1x elköveted-e ezt a hibát: akkor leszel ringyó. A többiek pedig csak irigykednek a suliban, akárhogy érzed, h jól vagy rosszul döntöttél vond le a tanulságokat.
2015. szept. 19. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Minél többet látok a "tefajta" emberből, annál többre értékelem magam, úgyhogy köszönöm!

Remélem sikerül értelmezni a mondatom.

2015. szept. 19. 12:11
 10/11 anonim válasza:
64%

7.

Jo nagy hülye vagy.

Fiatalok perszehhogy beszélnek ilyenekről még szép. 21.század

Nem kikotyogás hogyaa srác elmondta.

Fiúcsk? GGúnyolódsz ?

A fiút is büntessék meg? Na látszik hogy a rosszindulat beszél belőled.

Az a fontoshhogy büntessék meg.

Miért is?

Olyan miatt amit te sem tartasz bűnnek.

A rosszindulat enyhe szó erre.

Még te mondod másra...

Jó hogy névtelen az oldal így nem az történt hogy szépen bemutatkoztál.

2021. jan. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!