Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cserediák program alatt lefeküdtem a külföldi cserémmel. Ez tényleg ekkora bűn?
Nos az úgy volt, hogy a sulim kapcsolatban van egy csomó külföldi iskolával (számtalan Európai országból), és minden évben van cserediák-program köztünk és olyanok között akik szintén tanulják azt a nyelvet amit mi. (Ebben az esetben az angol)
Én még soha nem fogadtam külföldit, most sem terveztem, de túl sokan jöttek, nálunk meg kevés volt a befogadó, így muszáj volt néhányunknak beugrani. És hát, mindig próbálják megoldani hogy fiú-fiú, lány-lány párosítás legyen, de idén több fiú jött, szóval ez az egész borult. Na, én kaptam egy spanyol fiút, úgy terveztük, hogy majd ő kap egy helyes kis matracot a földön (nekem franciaágyam van), de mivel kb. már egy óra után egymásra kattantunk, ezt nem sokáig sikerült betartani... Harmadik nap meg aztán elmerültünk egymásba, mondhatnám úgy is, hogy gyakoroltuk a nyelvet, lol...
Én nem gondoltam, hogy ennek következménye lehet, viszont, mint utólag kiderült, a fiúka nem bírta befogni a száját és elmondta az egyik haverjának (aki szintén cserediáknak jött), aztán meg mittudomén, a lényeg hogy eljutott az egyik tanár fülébe ez a kis légyott.
Másnap behívtak az igazgatóiba, igazgatói figyelmeztetőt(!!!) kaptam, "hivatalos iskolai program szabályzat megszegéséért", mivel hogy ÁLLÍTÓLAG a jelentkezési lapon rajta van, hogy az egy hét alatt tilos randevúzni, kapcsolatot kialakítani (mondjuk a mi dolgunk nem volt rajta, de gondolom a d,ugás is ide tartozik..)
Na, 1.) én ezt a részt nem olvastam, 2.) nem értem, ez miért tilos...
Szóval a figyelmeztető egy dolog, de mivel egy gimiben semmi sem marad titok, elég hamar híre ment ennek, én lettem az ügyeletes k,urva, akinek nem jó a magyar f,asz, meg stb.
Csak egy kérdésem lenne : tényleg ekkora baj hogy jól éreztük magunkat? Tényleg??
17/L
Szia!
Szerintem egyáltalán nem szégyen. Szerintem a tanár ill a gyerek hibázott nagyot. Te nem vagy felelős és sem igazgató it sem csufolást nem érdemelsz. Nem toom hogy szerelem volt-e köztetek de pl en biztosan nem dicsekettem volna el azzal hogy lefeküdtem a partneremmel...
Kérdező,van erre egy mondás.
" Minden csoda 3 napig tart."
1 hónap múlva a kutya se fog rá emlékezni.
Xard le!
Mit foglalkozol másokkal?
Minél többet látok a "tefajta" emberből, annál többre értékelem magam, úgyhogy köszönöm!
Remélem sikerül értelmezni a mondatom.
7.
Jo nagy hülye vagy.
Fiatalok perszehhogy beszélnek ilyenekről még szép. 21.század
Nem kikotyogás hogyaa srác elmondta.
Fiúcsk? GGúnyolódsz ?
A fiút is büntessék meg? Na látszik hogy a rosszindulat beszél belőled.
Az a fontoshhogy büntessék meg.
Miért is?
Olyan miatt amit te sem tartasz bűnnek.
A rosszindulat enyhe szó erre.
Még te mondod másra...
Jó hogy névtelen az oldal így nem az történt hogy szépen bemutatkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!