Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kapcsolatban lennem egy lánnyal, ha ekkora a távolság és ilyen ritkán találkozhatunk?
Jó estét! 'ásítás' :)
Ha szerelmesnek érzed magad, akkor mire vársz?
Ha bele megy a dologba akkor végül is mit vesztesz?
Szerintem vágj bele.
Sok sikert. Ha távkapcsolati tanácsok kellenek, írj rám.
14/f
Jó, lehet, hogy teljesen más a kor miatt, de édesapám 60 éves és ne haragudj, de 120 kmre lakik tőle a barátnője. És 4 éve együtt vannak.
Szerintem nem számít a távolság, hogy két ember milyen messze lakik egymástól. Van olyan, hogy 1 hónapig nem látják egymást, mert mit tudom én, apámnak dolgoznia kell szombaton is, akkor nem mindig megy el.
Csak a kérdés, hogy a lány mennyire akar téged. Meg azért még fiatalabb korban szerintem eléggé megbízhatatlanok az emberek.
Felnőttek jobban átértékelik a kapcsolatukat, tudják hogy nehezen találnának mást. Egy fiatal még nem így van vele, mert ott a temérdek lehetőség, hogy valakit megismerjen.
Te tudod, de szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!