Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el egy önbizalom hiányos fiúnál, hogy merjen lépni?
Végzős gimisek vagyunk, és van egy osztálytársam, akinek tudom, hogy elsőtől bejövök. (Visszahallottam, mindig keresi a tekintetem, ha valami történik egyből az én reakciómat nézi, máshogy néz rám stbstb)
Most utolsó évre több közös óránk lett, amiken kevesen vagyunk, ezáltal többet beszélünk, és rájöttem, hogy egy tök jó fej srác.
Biztos tapasztaltátok már, vagy lehet csak az én környékemen, de a mai fiúk visszahúzódóbbak, inkább otthon vannak, nem nyitnak senki felé, talán nem is mernek.
Nevezzük el Márknak; Márk jár edzeni abba a fitnessbe, ahol dolgozok, imádja az autókat akárcsak én, edzünk mindketten, ugyanolyan az életfelfogásunk, a humorunk, sok közös van bennünk.
Nem rég voltunk egy házibulin, mindketten ott voltunk a barátainkkal, éreztem a közelséget köztünk, sokat beszéltünk, hülyültünk, néha utalgat rá, hogy bejövök neki, és teljesen viszonzom ezt, viszont szerintem ő sosem fog lépni, pedig tudom, és érzem rajta, hogy szeretne. De kapcsolat és minden szűz, így lehet ezmiatt is fél, mert én úgymond egy “tapasztaltabb” lány vagyok. (Jó értelemben)
4 éve osztálytársak vagyunk, (ez bennem, hogy “na jó lehet nekem is bejön” 2 hónapja kezdődött) és nem tudom mit kellene csinálnom, hogy egy kis önbizalmat adjak neki, hogy na gyerünk közeledj felém már végre. Nem szeretném konkrétan én elhívni randira, vagy megcsókolni vagy bármi, mert úgy érzem az az én feladatom, hogy megembereljem őt.😂
Vagy lehet pont azzal adnám meg neki, ha lépnék felé?
Most tényleg semmi ego, de a gimiben talán én vagyok a legnépszerűbb lány. (Kis gimi, egy kis városban, ahol mindenki ismer mindenkit) Sokat buliztam már, ismerek mindenkit, volt kapcsolatom egy szintén népszerű sráccal, jogsim van, dolgozok, úgymond gimi végére “önállósodtam” egy részről, és lehet pont ez ijeszti meg, hogy úgy gondolja nem kaphatna meg engem. Pedig pont, hogy már egy egyszerű, tiszta szívű fiúra vágyom, nem egy tipikus tudjátok milyenre..
Engem idegesít az, hogy nem mer nyitni felém, és próbálkoztam tényleg, szinte már csak annyi lett volna a dolga, hogy na csókoljon meg, mert ölelgettem, beszélgettünk, lelkiztünk, tanultunk együtt, közel voltunk, de nem.
Mindig én kezdeményeztem mindent, én alakítottam úgy, hogy kapcsolatba kerüljünk, és nekem ez úgy a jó, ha a fiú teszi meg az első nagyobb lépést, másképp úgy éreznem erőltettem. Persze, ha nincs más út, akkor én fogok, ez sincs ellenemre.
Szóval ti mit tennétek, folytassam ezt az úgymond enyhe nyomulgatást,(mert tényleg nem feltűnő pl másoknak, barátnőm se vette észre, de Márknak egyértelmű, hogy lejött, és viszonozta a beszélgetést, az ölelést stb..) vagy csapjak a lovak közé haha, vagy csak szépen várjam ki, míg erőt vesz magán?🤨
Tyű ezt olvasva felvillant hogy milyen balf@sz voltam a csajokkal
Nyomulhatsz rá továbbra is de az eltarthat egy ideig
Lépj te az a tuti
Had jöjjön be az élet Márknak
Én a helyedben mindenképpen lépnék, végzős gimisek vagytok, fél év és mindenki megy egyetemre, lehet többet nem is látod ha nem lesz most köztetek valami.
Ha nem is elhívod randira vagy megcsókolod, csak valahogy úgy alakítod a beszélgetést, hogy elmondhasd, hogy bejön.
Aztán kiderül hogy az egyszerű tisztaszívű fiú akiről ábrándozol csak egy mulya lúzer, akinek nincsenek gondolatai, ötletei, energiája, és kapsz majd egy anyuci csecsén lógó, LoLozó, "ma ne menjünk sehova" típusú borzalmat. Ha nem mer kezdeményezni, szerinted mekkora elsöprő romantikus élményekre számíthatsz vele?
Keress egy hozzád illő 5-10+ évvel idősebb férfit, akivel egészséges kapcsolatod lehet, és nem egy pótanyukának érzed majd magad egy szőrösödő csecsemő mellett.
Hát , most ezzel lehet sokan nem fognak egyet érteni , de NE te csókold meg vagy akármi ilyesmi , férfiként muszáj hogy legyen annyi önbizalma hogy ő cselekedjen , persze , adj neki jeleket (lehetőleg egyértelműt) de ajánlom hogy hagyd őt cselekedni. Az én párom is miután jeleket adott , megcsókoltam ,de helyesen hagyta hogy én cselekedjek. Sok sikert
5. aztán amikor ő 20 éves lesz a pasi már 30 éves és gyereket akar , jesszus te se a legkeményebb labda vagy a szertárba..
Rengeteg kapcsolatot ismerek, ahol 20 körüli lány, 30-40 közötti férfi kapcsolatából szuper kapcsolat és boldog család lett.
Olyat aki a középiskolás párjával maradt és boldog, dinamikus felnőtt élet lett belőle, egyet sem, pedig elég kiterjedt a baráti köröm.
Egy 30 éves férfi gond nélkül tud várni még 4-6-8 évet a gyerek témával. De nyilván ez egy olyan dolog, amit egy érett férfival meg lehet beszélni, és kiderül egyeznek-e az elképzelések.
Viszont sokkal sűrűbb az, hogy egy 25-30 éves nő már szeretne családot, de a korabeli barátja még nem. Aztán teltnek múlnak az évek, végül szétmennek, és ott van 30 évesen, leketyeg a biológiai óra, a teljes értékes huszas éveit egy hülyegyerekre pazarolta, és szétesik a történet.
#6 A legsikeresebb (értsd, gazdag, jóképű, etc) férfiak tipikusan jóval fiatalabb lányokkal vannak. Szerinted azért mert nem tudnak érvényesülni, vagy azért mert őket választják nénik helyett?
Szerintem egyszer csókold meg te :)
Utána már megjön az önbizalma és csinálni fogja magától :)
3,5 évig nem érdekelt ő, két hónapja igen, de olyan jeleket adsz felé, hogy abból még a barátnődnek sem tűnik fel, hogy akarsz valamit a sráctól.
Át kellene ezt gondolni.
Az, hogy máshogy viselkedsz vele jöhet abból is, hogy idősebbek és felszabadultabbak vagytok, mint 10ben, meg érettségi előtt mindenki elkezdi érezni, hogy nemsokára elveszíti azt a bandát, aki eddig körbe vette.
Ő nem egy srác, akivel egy buliban találkozol, és egész este nyomul a semmiből, míg le nem rázod, hanem valaki akinek évek óta tartó ignorálás után kellene felismerni, hogy a te fejedben megváltozott valami, mindezt a te enyhe nyomulásodból, úgy, hogy neki nincs sok tapasztalata a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!