Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elég önbizalom hiányos csaj kijöhet mondjuk velem?
A lány (inkább mostanában) de amúgy is eléggé kis bizonytalan, csendes csaj volt..úgy magától semmit nem nagyon csinált..tehát így irányítgatni kell vagy nem is tudom hogy mondjam…szerintem most egy kicsit depis is (de csak feltételezem) mert csak fekete ruhába jár már egy ideje, pedig nem szokott, nem is nagyon mer megszólítani sem engem…pedig régen kavartunk. Akkor már igen ha én szólok hozzá..tehát úgy rendben van..jól is néz ki. De nem tudom mit csináljak (mármint hogy megint probálkozzak nála)
Valószínűleg össze is jönne amúgy, de nem tudom mit csináljak. Én egy kicsit karakánabb vagyok…tudok irányítani meg idősebb is vagyok nála. De nekem is vannak olyan napjaim amikor full kiesik a kontrol a kezem közül…úgy magabiztos vagyok egy az egybe meg szoktam mondani mit akarok aztán vagy sikerül vagy nem (mostanában nem igazán szokott bejönni) szóval nem akarom adni neki az alfahímet…hanem így óvatosan? Közeledjek azért felé? Szerintem tudnánk egymással valamit kezdeni…csak nem tudom hogy ő most kb milyen állapotban van (nem jóba) de nem tudom mi a baj…
"pedig régen kavartunk"
Erről kicsit több infó? Kulcsfontosságú lehet a sztori szempontjából. Hogy történt ez a kavarás?
Hát akkor marad egy talán...majd ha látom rajta hogy kicsit nyitottabb vagy valami.
Mostanában elég sokszor estem pofára...nem hiányzik még 1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!