Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben melyik cselekedet az illetlenség?
Nos az a helyzet,hogy pár hónapja alakul egy fiúval.Ő már párszor megkérdezte,hogy leszek e a barátnője,de mindig azt válaszoltam,hogy várjunk még,alakuljon stb.Hisz még csak egyszer találkoztunk mert kb 2-3órára lakik innen.
Egyik haverja elmondta nekem,hogy a srác vett nekem kb 40 ezer FT értékben nyakláncot,szvl készüljek fel,meg hogy ez szerinte sem “ normális”.
Nem tudom mi a helyes..elfogadni vagy megmondani neki,hogy vigye vissza.
Még azt se tudom,hogy együtt akarok e vele lenni..
Én 19 éves vagyok,ő pedig 26
"Nagyon jól megvagyunk ,egymásba szerettünk.A tali is nagyon jól sikerült,nem soká jön a következő.
Egésznap beszélgetünk,kb 3 hónapja.
És igen online ismertuk meg egymást"
Egyik pillanatban nem szeretnél semmit, a másik pillanatban meg már azt írod, hogy egymásba szerettetek?
Miért kell húzni akkor a srác agyát feleslegesen? Valójában Te sem tudod mit szeretnél, csak jó érzés az, ha valaki törődik veled, ennyi.
A srác részéről pedig nyilván nem normális, ha ilyen drága ajándékot vesz neked ismerkedésnél. Ez adhat egy olyan érzést, hogy: "Na, most, hogy ezt megvettem neked, így már illene együtt lennünk.". Ha nem is mondja, de legmélyen gondol arra, hogy vár ezek után már valami lépést a kapcsolatotokban.
Én is vettem ajándékot ismerkedésnél, de az max 1 csoki volt és az is csak azért, hogy kedveskedjek. Többet nem is lehet venni, mert nem is ismeritek egymást, lehet, hogy nem is fog tetszeni a nyaklánc stb.
Ki mondta ,hogy nem szeretnék semmit?🤣
Egy talalkozas alapjan nehéz döteni nem gondolod?Szeretném még kiismerni,vidd innen a rossz indulatodat.
Garantálom, hogy sokáig nem lesztek együtt.
A srác le akar venni a lábadról, hogy engedelmes légy.
A nyaklánc pedig futtatott ezüst vagy réz.
Ffi.
"Ki mondta ,hogy nem szeretnék semmit?🤣
Egy talalkozas alapjan nehéz döteni nem gondolod?"
Már itt is ellentmondások vannak benned. :D Mi a kérdés akkor?
Nehéz dönteni, mégis kijelented, hogy szerelmes vagy belé.
Egyszerűen utasítsd vissza a nyakláncot azzal az indokkal hogy nem fogadhatsz el ilyen ajándékot,mert ez nagyon korai neked.
Kedveskedni szeretne neked,valószínűleg lehet egy kis komplexusa is,hogy "ez alá nem adja" mert esetleg volt olyan barátnője aki a csillagos eget akarta..tehát nem feltétlenül kell rosszra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!