Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben melyik cselekedet az illetlenség?
Nos az a helyzet,hogy pár hónapja alakul egy fiúval.Ő már párszor megkérdezte,hogy leszek e a barátnője,de mindig azt válaszoltam,hogy várjunk még,alakuljon stb.Hisz még csak egyszer találkoztunk mert kb 2-3órára lakik innen.
Egyik haverja elmondta nekem,hogy a srác vett nekem kb 40 ezer FT értékben nyakláncot,szvl készüljek fel,meg hogy ez szerinte sem “ normális”.
Nem tudom mi a helyes..elfogadni vagy megmondani neki,hogy vigye vissza.
Még azt se tudom,hogy együtt akarok e vele lenni..
Én 19 éves vagyok,ő pedig 26
Valószínűleg online ismerkedtetek meg. Mióta ismeritek egymást? Mennyire vagytok jó barátságban?
Amikor összejöttem a barátommal, akkor még egyszer nem találkoztunk, azután egy hónappal hoztuk össze az első személyes találkozónkat.
Nagyon jól megvagyunk ,egymásba szerettünk.A tali is nagyon jól sikerült,nem soká jön a következő.
Egésznap beszélgetünk,kb 3 hónapja.
És igen online ismertuk meg egymást
#2 Az a baj, hogy nehéz kiigazodni rajtad. Azt írod, hogy egymásba szerettetek, de mégsem tudod, hogy együtt akarsz-e lenni vele. Na meg nagyon jól elvagytok, de mégis több hónapja húzódik az egész. Ezek alapján azt mondanám, hogy még azelőtt dobd a srácot, hogy elhozhatná neked a nyakláncot. Szerintem az, hogy 3 hónap nem volt elég a döntéshez, ráadásul csak egy tali volt, plusz 2-3 órára lakik, pont elég jel ahhoz, hogy ezt nem kéne eröltetni.
Csak a nyakláncos dologra válaszolva... Én megmondanám neki, hogy ajándékkal nem lehet téged megvásárolni, ez max 5 év múlva lenne normális egy kerek szülinapon, vagy valami hasonló alkalomkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!