Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek illetlenség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illetlenség?

Figyelt kérdés

Az egyik barátomék meghívtak 1 hétre a Balatoni nyaralójukba és nem messze tőlük lakik a barátom unokatestvére(egy lány).

Mivel közel vagyunk ezért sokat találkozom vele és udvarolnék is neki.

Csak az a baj hogy szerintem kicsit illetlenség a barátom családtagjának udvarolnom amíg náluk lakom meg ilyenek.

Szerintetek mennyire szabad ezt? És miért?

2015. júl. 8. 23:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja amit kihagytam elsőre : 13/f vagyok
2015. júl. 8. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ketteske :DD nem az övé de azért szép próbálkozás jár a keksz tabs tabs. amugy lehet nem pont akkor kéne lesz rá máskor is lehetőség ha nem akkor meg hajrá
2015. júl. 8. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Illetlenség , vendégségben nem dugjuk meg a házigazda rokonait , inkább fürödj , van még időd :D 14/f
2015. júl. 8. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mond meg haverodnak hogy dugnad a rokonat... aztan meglatod mi lesz
2015. júl. 8. 23:36
 5/5 anonim válasza:

szerintem kérdezd meg barátod hogy nem-e zavarja-e? (hallod tetszik unokatesód ugye nem baj? ><)

nem hinném hogy illetlenség főleg ha a lánynak pozitív visszajelzései vannak

16/f

2015. júl. 8. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!