Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha láttam két fiú kolistársamat, amint a zuhanyzóban keféltek, akkor szerintetek illetlenség lenne valahogy a tudtukra adni hogy én is beszállnék?
Nem tudom együtt vannak-e, mit éreznek egymás iránt, csak dugópajtások-e, stb, szóval semmit. Akit dugtak az 2 szobával arrébb lakik, a másik egy emelettel feljebb.
Nem is tudtam hogy melegek és semmi ilyesmit. Beszélőviszonyban vagyok mindkettővel.
őszintén, szerintem most ők fullra paráznak, hogy elkürtölöd a dolgot, és utána ki lesznek téve mindennek.
nyugtasd meg őket, hogy tőled nem kell tartaniuk. ennek kapcsán el lehet kezdeni egy őszinte beszélgetést, és abból tuti kiderül, hogy mi ott a szitu, és hogy te ebbe beleférsz-e
Hat ha igaz a story akkor eleg naivak voltak hogy egy koliban ami nem ures nekiallnak kefelni, a zuhanyzoban, ahol baromi nagy a lebukas eselye..
ejszaka tortent?
Kösz a válaszokat!
4: Ők nem láttak meg engem. Kb 10 másodpercig néztem őket, aztán elsunnyogtam.
5: Nyáron a koli lakóinak 90%-a hazamegy. Az emeletemen ahol évközben 50-en laknak, most 8-9-nél is kevesebben vannak.
Délután történt a dolog, amikor jellemzően senki nem fürdik (én is vagy reggel vagy este szoktam). 2x6 zuhanyfülke van, amiknél a 6-os részeknél elhúzható függöny van. De nem volt teljesen elhúzva és onnan láttam a résen az egyik zuhanyzó alatt őket.
Ma vagy holnap ha visszaértem megkérdezem az egyiküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!