Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én csinálok valamit rosszul?
Ennyiből én még nem vonnék le elhamarkodott köveztetéseket.
Kérdés, megbeszélés nélkül semmiképp ne hagyd ott, hiszen azzal csúnyán cserben hagynád, és azért a lányoknak általában fontos a keringő, szalagavató.
Várd ki, hogy mi lesz következő alkalomkor, próbáld meg akkor kérdezgetni közben kicsit, hogy mi a helyzet vele, stb., szívesen táncol-e, de ne erőltesd túl.
Hajrá, és ne add fel! :)
A barátnőd bizonyára beszélt a partnernőddel, tehát tudhatja, kivel fog táncolni. Ebből következtetem, hogy van kedve neki veled táncolni.
Beszélgess vele tánc közben, hátha felvidul.
Nekem gyanús, hogy az iskola legszebb lányai közé tartozik és nincs neki barátja, akivel táncolna? (Vagy csak épp most nincs?)
Szerintem ne fantáziázz, kibíros ha nem is úgy viselkedik, ahogy elképzeled.
Ez a legjobb helyzet amiben lehetsz. Nap közben keresd meg és kérdezz rá, hogy ő hogy áll ehhez? Mond el neki, hogy úgy érezted, hogy mintha ne örülne neked pedig te mindent megteszel a sikerért. Hidd el tiszta lesz a kép. Ha flegma vagy lepattint akkor tudni fogod, ha meg nagyon kedves aranyos, akkor nyitva kapu csak rá kell mozdulnod.
Az előzményekből nem történhet másképp. Hétfőn keresd meg, de ne várj a tánc próbáig, ezt teljesen máshol beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!