Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni nekem, hogy mit csinálok rosszul? Néha szoktam olyat csinálni, hogyha tetszik egy fiú, akkor ÉN ráírok. Eddig sosem alakult jól a dolog, mert mindig leráztak vagy nem írtak vissza. Nem tudom, hogy mit kéne tennem, így lányként, nem tudok többet csinálni. Ha a kezdeményezés sem elég nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. Remélem érhetően írtam le.2021. máj. 3. 15:11
1/4 anonim válasza:
Sztem annak örülnek a fiuk ha te is irsz, de ugylatom peched van.
2/4 anonim válasza:
Oszinten nem teljesen ertem a kerdest, de esetleg megprobalhatnal eloben kozeledni a fiu fele, de ne nyomulj :)
3/4 anonim válasza:
Ismeretlen fiúkra, ismerősökre, tinderen, instán facen?
Lehet nem jössz be nekik, vagy megijeszted/megleped őket, nem túl gyakori, hogy egy lány nyít.
4/4 anonim válasza:
Azzal nincs baj, ha ráírsz. Arra figyelj oda, hogy lányként ne nyomulj, különben ha egy fiúnak biztos dolga van, elkezd mérlegelni. Hagyd, hogy utána Ő is keressen téged stb.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!