Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Szerintem tök jól öltözök, ápolt vagyok, szerintem és a barátaim szerint is szép vagyok és csinos, vicces vagyok, kedves és nyitott mindenki felé. Akkor mégis mit csinálhatok rosszul? Voltak már jelentkezők,de hogy is mondjam, nem az eseteim..Miért nem akadok egy olyan fiúra akinek tetszem és én is neki?? Mi a fenét csinálhatok rosszul??2015. nov. 2. 21:23
1/8 anonim válasza:
ilyenkor nem lehet mást tenni, csak várni, vagy próbálkozol :)
2/8 anonim válasza:
A barátaid soha nem fogják neked azt mondani, hogy nem vagy szép/csinos, szóval arra nem kell alapozni. Várj türelemmel. Egyébként hány éves vagy, hogy ennyire kétségbe vagy esve ? :)
3/8 A kérdező kommentje:
már....15:((
2015. nov. 2. 21:35
5/8 A kérdező kommentje:
az idosebbek nem jonnek be...bocsi, csak a 15-19...meg a 20-22 talan belefer de afelett semmmikepp...bocsi
2015. nov. 2. 21:49
7/8 anonim válasza:
Nyugi mindennek eljön az ideje! :) Majd akkor fog rád találni, amikor egyáltalán nem számítasz rá :) Fel a fejjel :)
8/8 anonim válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul csak még nagyon fiatal vagy ennyi.
Nyugi még nem késtél le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!