Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Van egy srác. 3 éve ismertük meg egymást egy barátomnak köszönhetően a neten.. Minden nap skypeolunk azóta is.. Sikeresen egymásba szerettünk, aztán felhoztam témának, hogy véleményem szerint eléggé bonyolult és "hamis" úgy egy kapcsolat, ha nem találkozunk.. azt mondta, hogy ő jönni fog stbstbstb.. Viszont attól tartok, hogy anyának nem fog tetszeni az ötlet, hogy más városból érkező, számomra "idegen" fiúval találkozom. Az utóbbi napokban pedig a fiú is furán viselkedik /ez alatt azt értem, hogy lassabban reagál az üzeneteimre, mint régebben/ de ugyan úgy viselkedik meg minden.. No mindegy, lényeg, hogy anyát meg kéne győzni, hogy nem olyan rossz srác, mint amilyennek gondolja.. Mit csináljak? Elnézést,ha kicsit értelmetlen és kusza szöveg lett, rem3lem a lényeg kivehető belőle.. 14/L:)
*remélem. Bocsánat, éjszaka van, nem igazán tudok pihenni, és hulla fáradt vagyok: ez az oka a helyesírási hibáknak!:)
2015. júl. 14. 04:03
2/9 anonim válasza:
Azt írtad egy ismerősötökön keresztül ismerkedtetek meg, szóval, nem lehet, hogy először ne rögtön randizzatok, hanem inkább baráti délutánt tartsatok? Még így is tudtok egymással beszélgetni, és nem vagytok ketten, akik alig ismerik egymást.
Remélem segítettem. Sok sikert! :)
2015. júl. 14. 08:35
3/9 anonim válasza:
Nem lehetne úgy hogy nem hozzád jön hanem a barátodhoz és így anyud nem kap idegbajt
2015. júl. 14. 12:09
4/9 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de a közös barátunk úgy 50 kmre lakik, így oda sem tudunk menni, plusz több napra jön.. Gőzöm sincs mi legyen.. de azért köszönöm:)
2015. júl. 15. 02:27
5/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt lehagytam, hogy a közös "barátunkkal" épp összevesztem, es a fiút rámküldte, hogy állítson le, de nem jött össze.. aztán elkezdtünk beszélgetni. A másik sráccal már nem vagyok jóba, és "Ő" sem igazán:D
2015. júl. 15. 02:33
6/9 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem, ha olyan emberre, akit tul.képpen még nem is ismersz, olyasmit írsz, hogy sikeresen egymásba szerettünk. Nektek fogalmatok sincs még arról, mit jelent szerelmesnek lenni!! Nem kell ezzel a szóval játszani, elég azt írni, hogy el tudjuk képzelni, hogy járjunk egymással - ez untig elegendő lenne. De úgy látszik, a fiú még ezt sem tudja elképzelni. Ne erőltessed a dolgokat, a lánynak legyen annyi önbecsülése, hogy a fiú hajtson rá, ne a lány a fiúra.
2015. júl. 15. 12:13
7/9 anonim válasza:
Tök jó, hogy a tiniket arra biztatod, hogy legyen távolságtartó és érzéketlen a fiúkkal szemben, mert hogy ő a lány. Ha fiú lennél, akkor megélhetnéd, hogy mennyi gondot okoz a sok eltévedt lány, aki eleve úgy gondolja, hogy a fiú a csillagokat is hozza le az égről, amíg ő majd eldönti, hogy akar-e egyáltalán foglalkozni vele. De azért közben meg megy a női egyenlőségről szóló feminista baromság! Pont ti nők vagytok azok, akik képtelenek vagytok arra, hogy egyenlőnek tekintsétek a férfiakat!
2015. júl. 15. 23:07
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Részben egyet értek veled, ugyanis valóban nem lehet játsszani a szavakkal, de Te nem érzed azt, amit én. Neked ez lehet, hogy butaságnak tűnik, vagy úgy gondolod, hogy azért, mert nem személyesen ismertem meg vagy talán a korom miatt nem lehetek még szerelmes. Pedig hidd el, tudom milyen.. És azért 3 év az 3 év. Az önbecsülésem pedig teljesen a helyén van, ne aggódj, nem nyomulok a srácokra, de ha azt tenném (persze mértékkel) sem lenne szerintem probléma. De az összes eddigi válaszolónak köszönöm!:)
2015. júl. 16. 01:38
9/9 A kérdező kommentje:
Annak pedig hogy "fura" volt annak családi oka volt, utólag kiderült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!