Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mik legyenek a tervek első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lonelyanimefanboy kérdése:

Mik legyenek a tervek első talin?(tanácsok is jól jönnének)17/F

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam senkivel sem, akit online ismertem meg és egy kicsit ideges vagyok. 3 hónapja beszélek egy lánnyal online(azért csak most fogunk találkozni, mert németben tanul) és már kaptam egy kis visszautasítást tőle. Holnap fogunk találkozni előszőr, de már nagyon sokat tudok róla, online nagyon jóba voltunk és megbeszéltük már, hogy elmegyünk bubble tea-zni, de érdekelnének egyéb ötletek hová mehetnénk, illetve mivel volt egy kis visszautasítása felém, ezért hogyan kéne viselkednem, mellesleg tanácsokat is elfogadok.(Szeret gamelni, vega, de halat eszik, szeret vásárolni, szereti a sushit(én még nem ettem, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne sushizni menni, mert ha nekem nem jönne be az nem a legmegfelőbb így első talin szerintem), mekiben szereti azt a halas burgert, nagy music fan, ismerem a zenéket amiket szokott hallgatni, illetve megosztott pár kis funny storyt velem és maybe azokra hivatkozhatnék néha?)

2022. ápr. 10. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem elég a bubble tea. Nem érdemes energiát és pénzt fektetni egy olyan lányba, aki visszautasított. Nyilvánvaló, hogy nem randizni mentek.:/
2022. ápr. 10. 19:08
 12/17 A kérdező kommentje:
A visszautasítás úgy történt, hogy igazából adtam pár jelet neki, hogy kedvelem és konkrét kimondta, hogy ő nem bír úgy tekinteni másra egy múltbéli kapcsolat miatt. Viszont mondd olyanokat, hogy muszáj megkóstolnom a mamája levesét meg ilyenek -> beszeretne mutatni a családjának. Viszont barátai is átszoktak menni szóval még sem annyira különleges ez.
2022. ápr. 10. 19:26
 13/17 A kérdező kommentje:
És #9 köszi a tippeket elég hasznosnak tűnnek
2022. ápr. 10. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenkepp legyel udvariass! Ez nagyon fontos. En orulnek ha kapnek egy viragot, de persze ez lany fuggo. A Duna partja jó ötlet egy bubble tea is mellé, bár lehet kicsit hideg lesz. Sétálgatni is lehet, vagy esetleg beülhettek egy kajáldába(étterem lehet kicsit sok, de kinek mi). Mindenesetre, szerintem + pontot szerezhetsz nála, ha fizetsz helyette. Lehet kivsit régimódi, de nagyon jól tud esni.
2022. ápr. 10. 19:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha hideg lesz majd adok neki pulcsit- A virág szerintem túlzás lenne. És eredetileg is ezek voltak a tervek nagyjából, de legalább kaptam pár tanácsot és kicsit több az önbizalmam köszönöm B)
2022. ápr. 10. 21:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Na emberek megtörtént a nagy találkozó, elején és végén ölelkezés, jól mentek a dolgok fizettem a kaját és adott a helléből és bubble tea-jéből, azt mondta a rejection után nem hitte volna, hogy talizunk, de örül, hogy láthat. Egész végig közepesen tág pupillája volt, amikor rám nézett erősebb fényben is. annyi gond van, hogy holnap találkozni fog az exével, akit azt mondta, miatta nem tud mással szerelembe esni, ami kissé bajos, de ez van, gondolom lekéne tennem arról, hogy vele együtt leszek?
2022. ápr. 11. 18:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Illetve elkísértem egy ideig, majd ölelkezés után mondta, hogy még tallizzunk és 10 perccel utána írt, hogy "köszi a mai napot<33". De tényleg a visszautasítás miatt, meg hogy holnap találkozik azzal a sráccal, szerintem hagynom kéne...
2022. ápr. 11. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!