Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mik legyenek a tervek első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lonelyanimefanboy kérdése:

Mik legyenek a tervek első talin?(tanácsok is jól jönnének)17/F

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam senkivel sem, akit online ismertem meg és egy kicsit ideges vagyok. 3 hónapja beszélek egy lánnyal online(azért csak most fogunk találkozni, mert németben tanul) és már kaptam egy kis visszautasítást tőle. Holnap fogunk találkozni előszőr, de már nagyon sokat tudok róla, online nagyon jóba voltunk és megbeszéltük már, hogy elmegyünk bubble tea-zni, de érdekelnének egyéb ötletek hová mehetnénk, illetve mivel volt egy kis visszautasítása felém, ezért hogyan kéne viselkednem, mellesleg tanácsokat is elfogadok.(Szeret gamelni, vega, de halat eszik, szeret vásárolni, szereti a sushit(én még nem ettem, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne sushizni menni, mert ha nekem nem jönne be az nem a legmegfelőbb így első talin szerintem), mekiben szereti azt a halas burgert, nagy music fan, ismerem a zenéket amiket szokott hallgatni, illetve megosztott pár kis funny storyt velem és maybe azokra hivatkozhatnék néha?)

2022. ápr. 10. 14:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul köszönésnél ölelés legyen? Szerintem vagyunk olyan jóban, hogy úgy köszönjünk, de nem vagyok biztos
2022. ápr. 10. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az ölelés túl sok. Puszi elég lesz. Próbáld meg nem előre betanult kérdések alapján "interjúztatni" sok témában. Három hónap ismeretség után az már túl nyilvánvalóan görcsösen hatna. Válassz ki 1-2 közös témát, amihez te is hozzá tudsz szólni, próbálj meg arra reflektálni, amit mond, és ha a beszélgetéshez hozzá tudsz kapcsolni érdekes történeteket, akkor dobd be azokat. Ne nyomulj, mert ha egyszer már visszautasított valami okból, akkor először el kéne érned, hogy pozitívan gondoljon rád, mielőtt megint megpendíted a dolgot.
2022. ápr. 10. 15:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Válasz ki közös témákat, ahogy az előző írta. Nem szabad nyomulni. Beszélj Magadról, hogy jobban megismerjen.
2022. ápr. 10. 16:43
 4/17 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem a puszi komolyabb, mint az ölelés. És köszi a tanácsokat, majd önmagamat adom és nem nyomulok. Esetleg valami helyet ahová elmehetnénk tudnátok javasolni?
2022. ápr. 10. 16:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Mellesleg közös témákra nehéz gondolni hmm. Általában csak arról beszélgettünk, hogyan érezzük magunkat, mit csinálunk, mit hallgatunk meg ilyenek._.
2022. ápr. 10. 16:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom merrefelé élsz, de ha nincs kedved a sablonos éttermekhez, sörözőkhöz, akkor ajánlom figyelmedbe a Duna partot, tudtok ücsörögni a lépcsőn, vagy a Gellérthegyen
2022. ápr. 10. 17:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Igazábol pont itt talizunk a Duna parttól nem messze, de nem unalmas hely egy kicsit?
2022. ápr. 10. 17:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Amúgy kéne vinnem valamit?
2022. ápr. 10. 17:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nőtől fugg hogy vigyel e valamit, vannak akik egy viragnak nagyon orulnenek es van akinek egyenesen fura lenne.

Ami még fontos hogy ne izguld tul, keszulj fel hogy mit csinaltok es miert hogy magabiztosabb legyel,

Es ne probald meg megjatszani magad, a legtobb nő ezt hamar kiszurja es unszzimpatiat valthatsz ki.

Mutasd meg neki az autentikusságodat, add át neki az onallo es sajat gondolataid, a lányok ertekesebbnek gondolnak ha latjak hogy beloled nem sok van, es ehhez csak onmagad kell adnod. Ha az onmmagad adasa nme valik be ne csuggedj mert hosszutavon akkor amugy sem ernel el nala sok sikert.

Az sem baj ha jol forgatod a szavakat, de ha megsem akkor sem gond de akkor add tudtara hogy miert, nyugodtan kimondhatod hogy izgulsz, elso randid stb. Mert ezzel is azt mutatod hogy nem izgulod tul es oszinte vagy es ezt ertekelni fogja.

Hozz fel temakent olyan dolgokat is amikrol mar beszeltetek, kerdezz vissza olyna dolgokra vagy hivatkozz olyna dolgokra amiket megosztott veled, pl meselt a süket macskajarol akkor kerdezz arrol, ertekelni fogja mert latja hogy emlekszel arra amit neked mond es ezert fontosnak erezheti magat, es hogy meghallgatod.

Alkalmazhatsz amugy pszihologiai trukkoket is, amiktol nem leszel kevesbe oszinte de azert hasznosak tudnak lenni, figyelj oda es probald meg nem feltunoen finoman utanozni ahogy ül, ahogy all. Neha erintsd meg es figyeld hogy mit reagal ra, egy egyszeru vall erintes is sokat elarulhat, az embereknek jol esik az erintes egy kedvelt szemelytol, de ezt se csinald tul feltunoen, ha vannak erdekes, vicces barataid neha meselj roluk, mivel bizonyitott hogy amit masokrol mondunk, a masik szemeben hatassal van arra hogy tekint rank.

A nők nagyon ruhakozpontuak, 90% ban ha elmegy egy no egy par mellett azt neki meg hogy milyen ruhat visel a masik nő, nekik ez fontos kifejezesi forma szoval nyugodtan dicserd csak meg. Ossz meg vele szemelyes dolgookat, titkokat es ettol o is nyitottabb lessz.

2022. ápr. 10. 18:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Amúgy mit és hogyan utasított vissza eddig?
2022. ápr. 10. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!