Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randira elmehetnék ebben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira elmehetnék ebben? Eddig csak buliban volt rajtam ez a ruha.

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 3. 11:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
Túl merész. Olcsó nőnek, lánynak nézel ki benne.
2022. febr. 3. 15:21
 12/35 A kérdező kommentje:
8: Az én lábam szerencsére bírja a magassarkút. Nem szokott megfájdulni tőle.
2022. febr. 3. 16:22
 13/35 A kérdező kommentje:
10: a hétköznapokban is szeretek csinosan/szexin öltözni de azért ilyen rucit nem veszek fel csak úgy. Szeretném ha szexinek tartana (csakis jó értelemben) de semmiképpen sem akarom elijeszteni. Nagyon szeretnék vele összejönni. Elég régóta odavagyok érte már.
2022. febr. 3. 16:26
 14/35 anonim ***** válasza:
58%
Elképzelhető, hogy a srác úgy értelmezi majd a ruhát, hogy (csak) le alarsz vele feküdni. Ha ez a cél, akkor oké, de egy siman randira nem éppen ez a legjobb viselet.
2022. febr. 3. 17:12
 15/35 A kérdező kommentje:
Ez a harisnya ami volt rajtam amúgy jó lenne? Komoly kapcsolatot szeretnék vele amúgy!
2022. febr. 3. 18:04
 16/35 anonim ***** válasza:
88%
Ha első randiról lenne szó, én nem venném még fel. Nem akarnám, hogy teljesen a külsőmön legyen a fókusz. Ha már sokadjára találkozunk, és a programhoz illik (tehát bulihoz) akkor miért is ne.
2022. febr. 3. 19:41
 17/35 anonim válasza:
22%
Tudnál mellékelni pár képet még, hogy milyan vagy alkatra? Hétköznapi ruha. Mert így ez csak egysíkú. Jól fog állni, de nem biztos hogy illik Rád.
2022. febr. 4. 10:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Ne itt veszekedjetek légyszives :(
2022. febr. 4. 11:34
 19/35 anonim válasza:
16%
Nem veszekszik itt senki, csak túl sok itt a perverz troll, akit ki kéne tiltatni + jelenteni nyilvános becsületsértésért. EGY: Szabad képet kérni - hiszen Te is kitettél egyet - de ebből sokminden még nem szűrhető le. KETTŐ: Nem mindenki perverz barom aki szeretne a kérdésedre meggyőző, szép és megalapozott választ adni. HÁROM: Senkinek joga nincs disznósággal ócsárolni nyilvánosban a másikat, akinek valaki nem tetszik, írjon neki magánüzenetet és vállalja fel magát és a véleményét, egyébként sem tartozik a kérdéshez, hogy egy válaszolóról mit gondolunk. Én legalább oda figyeltem a kérdésre, nem pedig trollkodok a válaszolókkal.
2022. febr. 4. 11:42
 20/35 A kérdező kommentje:
19: oksi de maradjunk a kérdésemnél inkább szerintem.
2022. febr. 4. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!