Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzsa8 kérdése:

Mi a véleményetek azokról a lányokról, akik nem ráfeszülős ruhákba járnak, hanem inkább az egyedi (művészibb) ruhákat szeretik?

Figyelt kérdés
Nem tudnám jobban kifejteni ezt, inkább a fiúk véleménye érdekel, de a lányokét is szívesen olvasmány:)

2020. jan. 25. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem eredetibb és nagyon cuki :)

meeeg sokkal jobban tetszik, kevésbé nézel ki műtyúknak

2020. jan. 25. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha még olvasni is szeretsz veszem a gyűrűt
2020. jan. 25. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 örülök, hogy ez a véleményed:)

#2 szeretek olvasni:)))

2020. jan. 25. 20:05
 4/11 anonim válasza:
67%

Ha az az egyedi stílusos, és nem a mindenáronmásakarok lenni érzést közvetíti, akkor nyilván sokkal jobb mint a tucat csajszik. De! Attol hogy valami ráfeszülős, nem lehet művészi és egyedi?

Nőies legyen az a lényeg!

2020. jan. 25. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem linkelsz egy képet hogy kb milyen ?
2020. jan. 25. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha a jó ízlés határain belül van és valóban nőiesnek mondható akkor szerintem egyedi. Hozzáteszem én szívesebben kérem el egy egyedi lány számát mint akinek az élete a pláza, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Ha jól érzed magad ezekben a ruhákban anélkül hogy röhelyes lennél, és ez látszik a hangulatodon is akkor nyert ügyed van. Azért egy szabadabb stílushoz egy szabadabb személyiség is kell. Pl gondolj bele milyen lenne egy emo akinek folyamatosan jó kedve van és teljesen pozitív gondolkodásmódja.

2020. jan. 25. 20:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Sosem volt az erősségem a megfogalmazás, mint ahogy most is kicsit rosszul fejeztem ki magam. Nem csak a ráfeszülős (pl super skinny fenékmutogatós nadrágokra), hanem inkább arra gondoltam, hogy mindenki kezdett ugyanolyan lenni, mégis hogyha megnézzük azok az emberek hamarabb találnak párt
2020. jan. 25. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom hol élsz, de a 15-20 éves korosztályban az "alter" a divat... Mom farmer, XL-es hoodie-k. Térdzokni a nadrág szára annyira felhajtva hogy a márkáját azért lehessen látni. Jelenleg ez a tömeg nem a feszülős ruhás csajok. Akármerre megyek ilyeneket látok. Sajnálom szegény lányokat mert eleve aranyos lenne, de így hogy konkrétan mindenki így öltözik és túltolták már inkább taszító.

A legviccesebb pedig hogy kb túriból öltöznek. Nyilván adidas és társaiba amit éppen kifogtak 300ft-ért valami nemevnincs turkálóban. Jelenleg akkor lennél egyedi, ha felvennél egy superskynni nacit egy csinos felsővel. (nyáron majd az XL-es turis adidas pulcsit felfogja váltani náluk az XS-es croptop.

2020. jan. 26. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
linkelj nem kell hogy az arcod rajta legyen, a ruhára vagyok kíváncsi.
2020. jan. 26. 11:13
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
#9 én is linket kértem, sőt csak ruháról elképzelésnek, hogy kb milyen, még is lepontoztak🤦🏼‍♀️
2020. jan. 26. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!