Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nagyon izgulok a holnapi randim előtt, szeeintetek ha így megyek ebben a ruhaszettben, az jó választás? 🤗
Figyelt kérdés
Rendesen görcsben áll a gyomrom, de varom nagyon a talit. Szerintetek jó vagyok így? (19)
Őszintén! :)
2021. máj. 24. 11:37
5/19 anonim válasza:
Mindenféle rosszindulat nélkül, de húzd már lejjebb azt a szoknyát. Max. derékig menjen csak fel, mert ennyi erővel a nyakadig is felhúzhatnád. Nevetségesen magasan van. Ha normálisan lenne rajtad, nem lenne ilyen mini sem, és nem keltene közönséges hatást talán. Ha viszont csak szexre mész, tökéletes.
19l
6/19 anonim válasza:
hoes better run expensive ez a szett
7/19 anonim válasza:
Nem is tudom, az a szoknya rendben van úgy? Nekem elég fura, hogy hónaljig föl van húzva.
8/19 anonim válasza:
a szoknya túlságosan fel van húzva. Egyébként csinos vagy.
Kedves 3-as! A tini a teen angol végződésből van, ami a 13-19 számnevekben szerepel, s általában a 12-20 évesekre használjuk. Hát pont ennyire tini.
9/19 anonim válasza:
Túl rövid a szoknya. Már az első randin meg akarod d*gatni magad?
Amúgy nincs a szettel semmi baj, csak a szoknyát húzd lejjebb.
10/19 anonim válasza:
Nem rosszból de nagyon kihívó első randira. Csinos vagy, de a szoknya nagyon rövid, meg nekem nagyon fura hogy annyira fel van húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!