Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van három fiú akivel randizok. Nem tudom, hogyan válasszam az egyiket. Mind nagyon tetszik. Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 20:10
1/20 anonim válasza:
Válassz egy negyediket!
A három fiú tud egymásról??
2/20 A kérdező kommentje:
Nem tudnak egymásról. Külön randizok mindegyikkel.
2020. nov. 20. 20:18
3/20 anonim válasza:
Ribizli, vállald nyíltan, amit csinálsz!
4/20 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le velük. Csak nem tudom melyiket válasszam.
2020. nov. 20. 20:28
5/20 anonim válasza:
Nem csak akkor leszel ribizli ha lefekszel velük... A fiúk sem csak egy farokból állnak..
6/20 anonim válasza:
Annyira idióták vagytok! Egy csaj igenis randizzon csak nyugodtan egyszerre több sráccal:D
Apám a húgomnak mindig azt mondta: Ha nem találkozik több emberrel is honnan tudja ki lesz a megfelelő számára? Legalább van miből válogatnia.
Na meg ne legyünk álszentek! Mi pasik is nem egy csajjal ismerkedünk hisz is is válogatunk csak annyi a különbség hogy a pasik nagytöbbsége első randin már meg is húzná a nőt:D
Vissza térve a kérdésre: Találkozgass még velük ismerd meg őket mégjobban. És ne azt válaszd amelyik a legjobban nyomul. Az fixen csak d.gni akar.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyik sem nyomul. Mindegyik nagyon rendes. Az egyik kicsit visszahúzódó, de azért jól lehet beszélgetni.
2020. nov. 20. 20:41
8/20 anonim válasza:
Egyiket sem. Mivel nem tudsz dönteni, meg ennyi pasit hülyítessz egyszerre, nem érzel egyik iránt sem semmit. Éretlen vagy egy kapcsolatra. Az, hogy tetszenek, nem jelent semmit, mert egyik sem fogott meg annyira, hogy ne tedd fel ezt a kérdést.
9/20 A kérdező kommentje:
Mind meg fogott valamiben. Éppen ezért tettem fel a kérdést, mert ennyi fiút nem akarok hülyíteni.
2020. nov. 20. 20:50
10/20 anonim válasza:
Látom nem érted. Annyira egyik sem fogott meg, hogy tudj dönteni, tehát a kérdés ilyen szempontból hülyeség, mivel vadidegenek válaszát várod. Tényleg mi döntsük el, hogy melyik srácot válaszd úgy 1 hétig, aztán úgyis jön más?! Nem kéne neked kapcsolat, amíg ilyen instabil vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!