Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randira elmehetnék ebben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira elmehetnék ebben? Eddig csak buliban volt rajtam ez a ruha.

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 3. 11:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ hova mentek. Ha csak sétálni egyet akkor inkabb ne, nem oda való, viszont ha valami beülős helyre akkor szerintem simán.

Amúgy jól néel ki csaje 😃😍

2022. febr. 3. 11:20
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
Voltam már jó pár randin, de egyik csaj se jelent meg így. Szerintem nem oda illő ruha. Nem azt mondom, hogy burkában kell menni, de nálam ez túl hivalkodó. Amúgy meg febuár van, nem fagy be a picshád? :D
2022. febr. 3. 11:28
 3/35 A kérdező kommentje:
Bent leszünk leginkább. Vacsi, esetleg mozi, és ki tudja lehet hogy bulizunk is egyet
2022. febr. 3. 11:31
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben simán felveheted, bár valami jó hosszú kabáttal mert tényleg befagysz a végén 🤣
2022. febr. 3. 11:38
 5/35 A kérdező kommentje:
Harisnyával nem fázok de alap hogy kabát is lesz rajtam :)
2022. febr. 3. 11:41
 6/35 anonim ***** válasza:
81%

Ez nagyon ribis, ne haragudj.

Ha ilyen ruhába jönne egy nő, azonnal gondolnék róla azt amit

2022. febr. 3. 11:42
 7/35 anonim ***** válasza:
70%
Fájni fog a lábad.
2022. febr. 3. 11:59
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már jó pár randin. Farmer, esetleg sima hétköznapi szoknya, de nem magassarkú, abban nem lehet annyit sétálni, moziba pedig felesleges ennyire kiöltözni, buliba sem kell túlzásba esni.

Amikor a Gellért hegyre mentünk fel sétálni és romantikázni, érdekes lett volna tűsarkúban tipegnem.

Szerintem a fiúnak sem tetszett volna.

Lehet csinosan felöltözni hétköznapi viseletben is.

Én szeretem a szoknyát, harisnyával és vászoncipővel, esetleg 3-5 cm magassarkú csízmával (nem térdcsízma).

2022. febr. 3. 12:16
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne. Személy szerint nekem egyébként sem tetszik ez a ruha, de randira egyáltalán nem való.
2022. febr. 3. 13:22
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Túl erős. Nem ribizlinem mész (már bocs a megfogalmazásért), hanem randira. Ne ilyeszd el rögtön az elején, ne is add magad másnak (már ha nem így öltözködsz az utcán, amit azért kétlek), hanem a hétköznapi ruhatárad dobd fel kicsit alkalomhoz illöbben. Ennyire nem kell túlgondolni, az fix.
2022. febr. 3. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!