Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megváltozni amikor valaki beleszeret a saját szöges ellentétébe?
Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 20:06
1/8 anonim válasza:
Soha és senkiért sem érdemes megváltozni, mert az nem egy állandó dolog, eljön az idő, amikor kiütközik és ugyanúgy szakítás lesz a vége. Lesz olyan, aki önmagadért fog szeretni, akkor is, ha éppen a szöges ellentéted. :)
2/8 anonim válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást állítólag. Ha meg az a baj, hogy nagyon különböző az érdeklődésetek, a szokásaitok, akkor úgyse működne hosszútávon.
3/8 anonim válasza:
Mi a párommal sokáig így voltunk együtt hogy nagyon különböztünk és sajnos emiatt állandóan mentek a veszekedések ezért én jobbnak láttam hogyha befejezzük. Ő folyton csak hajtogatta hogy megváltozik de én nem vártam el tőle soha, mert tudomásul vettem hogy ő olyan én meg ilyen vagyok. Kérdésedre a válasz: egyetértek az első válaszolóval, szerintem sem érdemes senki miatt megváltozni.
4/8 anonim válasza:
Nem érdemes. Gondold el! Te jól fogadnád, ha egy lány azért megváltozna, mert hasonlítani akarna rád, de te pont amiatt szerettél bele, mert ő más? Szerintem nem.:)
5/8 anonim válasza:
Ha megváltozás alatt azt érted, hogy rossz, akár számodra is előnytelen tulajdonságoktól szabadulsz meg, akkor azt szerelemtől függetlenül is érdemes.
Ha viszont arra gondolsz, hogy jazz helyett rockot hallgatnál, fehér helyett fekete ruhákba öltöznél, akkor nem, azt semmiért és senkiért sem érdemes.
6/8 anonim válasza:
Saját példából kiindulva volt 1 lány akivel tókjól kijöttünk, csak punci voltam lépni felé, miután elment azután elég depi lettem és azon agyaltam miér is akarhatott volna tőlem akármit is hiszen annyival jobbat érdemelt/talált volna nálam is. Ebből a gondolatból kiindulva akkor elkezdtem komolyabban venni az edzést, elkezdtem jobban kinézni, megváltoztattam a személyiségemet és elkezdtem megtanulni hogy hogyan is kell csajozni. Már igy önbizalmam több mint valaha és így 1,5-2 év év után mikor ez történt kijelenthetem hogy változni mindig megéri, amig megtalálod magadnak a jó indokot rá, de ez nem is a változásról szól ami amugy is király dolog hanem hogy a legtöbbet hozd ki saját magadból és akkor határ a csillagos ég
7/8 anonim válasza:
Nem. Nem valtozhatsz meg mindig, mikor uj partnered van.
8/8 anonim válasza:
Ha te is úgy gondolod, hogy egy szemét rohadék vagy, akkor előnyös lehet.Nehéz dolog! Sajnálnám a téged elfogadót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!