Szörnyen irritál a saját anyám. Soha nem fog megváltozni?
Figyelt kérdés
Hazaérek a suliból 2-re, ő fél 3 kor ér haza a manikűröstől és ordít velem hogy nem voltam képes főzni egy ebédet (pedig ő volt egesz nap itthon,és tudta hogy én fél órája értem haza) És ez még semmi, végig telefonálja a fél várost hogy olyan lusta vagyok, nem voltam képes ebédet csinálni, és a barátnői persze hogy azt mondjak neki hogy "jaj szegény Xy milyen szemét lusta kölyköd van". Folyton csesztet hogy ne menjek egyetemre inkabb menjek dolgozni egy gyárba mert többet érek vele. Múltkor átjött hozzám a barátom és bejött a szobába anyám hogy megmondja hogy ő mosta ki a bugyim olyan lusta vagyok (tulajdonképpen betett egy bugyim a mosógépbe a többi ruhával) A barátom szégyellte magát hogy milyen gázul viselkedik. Soha nem fog megváltozni? Mit csinaljak hogy észre vegye magát? Annyit meg hogy szörnyen buta, nem lehet vele leülni beszélni.2016. nov. 7. 18:04
1/6 anonim válasza:
Szia, sajnos ez ilyen.. Mond meg neki kerek perec az a leghatásosabb. Mondom ezt én aki 19 éves fiú létére a saját apjával nem mer beszélni pedig az őrületbe kergeti. De kb ugyanez a helyzet vele is. Foggalma nincs arról, hogy mi az, hogy tapintatosság néha. Amikor toppon vagyok ,és segítek a kutya nem foglalkozik velem itthon. Egyszer nem csinálom meg valamit napokig hallgatom.
2/6 anonim válasza:
Most már nem hiszem, hogy változni fog.
Inkább neki kéne főznie, ha valóban egész nap otthon van, és inkább örülnie kéne, hogy tanulsz és tanulni akarsz.
Sajnos csak azt tudom írni, hogy minél előbb próbálj meg elmenni otthonról. Pl. ha más városba mész egyetemre és kolis leszel, akkor ez megoldódik.
3/6 anonim válasza:
Én irigyellek, hogy átmehet a barátod! :'(
4/6 anonim válasza:
Nyugi az enyém is ilyen, pedig én már 4x felett vagyok.
"sosem figyelsz semmire"
"sosem vagy itthon" (9 órákat dolgozom + 2 az utazás)
folytathatnám....
5/6 anonim válasza:
Már nagyon régen le kellett volna ülnöd beszélni vele.
6/6 nlp válasza:
A "Soha nem fog megváltozni?" Az alapján ahogy leírtad ő magabiztosan képviseli magát, illetve, hogy Te "rossz" vagy. Nem írtad, hogy vannak-e "jó" pillanatai, de megelőlegezem, hogy nem jellemző. Azaz fel van adva neked a lecke, nehezített a pálya. Ő nem akar változni, ilyen marad. Te - mint a fia, akivel elégedetlen - bármit csinálhatsz ő marad ilyen. Azzal foglalkozz inkább, amit Te tehetsz: jó tanulás => ösztondíj => kollégium, spórolás => elköltözés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!