Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgőőős!!!😭(?)
Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány, megbeszéltem vele neten hogy ma odamegyek hozzá beszélgetni, de nem merteeeeeem. Most mit csináljak??? Kérlek adjatok valami bíztatást. És ha oda is megyek hozzá, mit beszéljünk? Most jött az iskolánkba, egy évvel vagyok felette2021. szept. 8. 19:48
1/6 anonim válasza:
Mit csinálj? Hát menj oda hozzá. Ne a neten légy nagyfiú.
2/6 A kérdező kommentje:
Ott sem vagyok az….
2021. szept. 8. 20:26
3/6 anonim válasza:
Érdeklődj a céljairól. Miért akar ebbe az irányba tanulni tovább.. mik a hobbijai... miért azok a hobbijai... mutasd ki, hogy meg akarod ismerni!
4/6 anonim válasza:
Ha megígérted és nem mentél oda,az már egy minusz pont.
5/6 anonim válasza:
Vagy odamész és beszélgetsz vele, vagy nem lesz a tiéd. Más opció nincs. Cselekedj!:)
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta már elintéztem a dolgot :)
2021. szept. 9. 18:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!