Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hová vigyem a lányt első randin?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem a lányt első randin?

Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves vagyok és most fogok először randizni.Szombaton megyünk, elég hideget mondd, de há tél van nem meglepő.Szóval ami eddig fix, hogy autóval fogok elmenni érte aztán felveszem és én valami csendesebb kávézóra gondoltam utána egy kis sétára, de még nem tudom pontosan.Az autóba ülés kizárt!Szerintetek mi lenne a legideálisabb helyszín, program első találkozásra?
tegnap 17:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció! A randi nem csak rólad szól, nyisd ki szád, kérdezd meg hova szeretne menni. Azt se tudjuk, mi van a közeletekben. Cukrászda, állatkert, valami hangulatos beülős hely, kajáda, mozi, park, ezer és egy lehetőség. Beszéljétek meg, ne egyedül dönts.
tegnap 17:11
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért valamit tisztázzunk...

17 éves vagy és már autóval furikázol? Valami itt nem kerek!

A kocsiddal akarod előtte játszani az agyad, hogy milyen menő vagy?

De nem is értem, 17 évesen hogy vezethetsz...

Kamu szagot érzek!

tegnap 17:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mitől ne vezethetne 17 évesen?
tegnap 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Na vajon...
tegnap 17:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Vajon mi, mi??

Jogsi lehet, kocsi apáé.(vagy megkapta) ezen mi olyan meglepő?

Első randit nem kell nagy dobra verni. Úgyis az ismerkedés a lényeg, egyetek vagy igyatok valamit. Ilyenkor még a téli különleges helyek nyitva vannak. Fénymúzeum, szelfi múzeum. Mondjuk nem egy süti ára, és azt sem írtad, melyik város.

tegnap 17:39
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Jogsi az apáé, akkor azzal az apa vezethet...

Valami sunyiság van ebben, és azt gyanítom, itt teszi az agyát, és a Kérdező 6x többet akar mutatni magából, mint ami valójában...

Az meg ugye evidens, ez a réteg a lányokkal milyen értékrendet képvisel...

Hagyjuk az egészet, komolytalan sztori

tegnap 17:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtam kocsi apáé.

Be akar vágódni, mi ezzel a baj?

Én mondjuk őrülten volna 17 évesen, ha elvisznek a randira, és nem ott találkozunk.

tegnap 17:46
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon mélyen lévő hozzáállásbeli gondok vannak az életfelfogást tekintve, ha már most bevágódni kell, hisz az épp arról szól, amit írtam, 6x többet mutatsz magadból, mint ami vagy - kvázi végighazudod a randit. Nekem ne hazudozzon senki!
tegnap 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

😂 Még jó, hogy nem téged visz.

Megtiszteli, hogy elviszi a randira, és az hazugság 😄

Van akinél teljesen normális, hogy autóval közlekedik, ha már lehet. Nálunk már a középiskolások is simán autóval járt, aki tudott..

tegnap 17:55
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Látom, nem értitek...

Ez tipikusan az a szitu, ha érted, magyarázat nélkül is érted, ha nem, akkor hiába magyarázom, úgysem fogod.

Köszönöm, látom, ki melyik polcon van...

tegnap 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!